Celldömölki Sneci Team csapata nyerte a levelező fordulót

2019.05.12. Megosztom

A XIV. Vasi Vizeken Általános Iskolai Vetélkedő két levelező fordulójának összesítése alapján elért eddigi végeredmények megszülettek. A levelező fordulóban sikeresen szerepelt 1-14. helyezett csapat jutott a XIV. Vasi Vizeken Általános Iskolai Horgászvetélkedő helyszíni döntőjébe. A helyszíni vetélkedőre nem jutott csapatoknak ezúton gratulálunk a levelező fordulóban elért eredményeikhez és jövőre ismét számítunk a nevezésükre.

Celldömölki Sneci Team csapata nyerte a levelező fordulót

Eredmények itt letölthetőek >>>

A helyszíni fordulót 2019. június 02-án (vasárnap) 8.30 órai kezdettel tartjuk a Vaskeresztesi Horgászturisztikai Központban (9795 Vaskeresztes 165/4. hrsz.). A helyszíni elméleti vetélkedő során elsősorban a halakról, horgászati szabályokról elsajátított ismereteket kívánjuk feltárni, teszt jellegű feladatok megoldásával. A felkészüléshez ajánlott szakirodalom: Pintér Károly: Magyarország halai c. könyv, valamint NÉBIH által kiadott on-line horgászvizsga tananyag, mely a következő linken ingyenesen elérhető >>>

A helyszíni döntőn az elméleti tudás tesztelése mellett csapat horgászversenyre is sor kerül a Vaskeresztesi Alpesi tavon.  A döntővel kapcsolatos részletekről hamarosan e-mailben értesítjük az érintett csapatokat.

​ Ezúton is gratulálunk minden résztvevő csapatnak!

 

 

Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Elnézést kérünk!

A szolgáltatás jelenleg nem elérhető.