SZÉP Kártyás horgászjegy-vásárlás

Tisztelt Horgásztárs!

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége területi horgászjegyei megvásárolhatóak MKB, OTP, K&H SZÉP kártya szabadidő alszámlájának terhére. Sajnos a jogszabályi előírások miatt nem megoldott a Szövetségi területi jegy vásárlása a jegybizományos tagszervezeteinknél, ezért azt direktben Szövetségünknél lehet intézni.

Fontos, hogy a  kiválasztott területi  jegy megvásárlása érdekében minden kötelezettséget teljesíteni kell az Ön által választott horgászegyesületben állami jegy(300 Ft /3300 Ft/6300 Ft), tagdíj, MOHOSZ ESZH bélyeg (2000 Ft), valamint a felnőtt éves "1” területi jegyvásárlásnál a kötelező közösségi munka(2000 Ft)/.

Ha ezeket a feltételeket teljesítette, akkor háromféle módon tudja megvásárolni a területi horgászjegyét. Első lehetőség, hogy személyesen ügyfélfogadási időben / Ügyfélfogadás:Hétfő: Hétfő: 8:15 – 15:30
Kedd: 8:15 – 15:30 /Szerda: 8:15 – 15:30 / Csütörtök: 8:15 – 15:30 / Péntek: 8:15 – 14:30/ felkeresi Szövetségünket székhelyén, vagy második lehetőségként az on-line előrefizetési rendszer segítségével kérvényezi a Szövetség irányába az adott területi jegy díj lehívását.  

Amennyiben megbízik Szövetségünkben, akkor telefonon/email-en a mellékelt adatlap szerinti adatokat megadja nekünk és mi kipostázzuk a választott területi jegyét.

Tájékoztató és adatlap itt letölthető >>>

Fontos tudni,

 • személyesen intézett éves területi jegyvásárlásnál azonnal átvehető lesz a horgászjegy, amennyiben a horgász igazolni tudja a kötelezően előírt egyesületi díjak megfizetését. 
 • az internetes, előre fizetés, telefonos ügyintézés  esetén a Szövetség leellenőrzi a kapcsolódó díjak beszedésének megtörténtét. Amennyiben mindent rendben talál, elfogadja a lehívást és kipostázza a horgásznak a területi jegyét az általa megadott címre.

Az internetes előrefizetésről a SZÉP Kártya kibocsátó bank, illetve kérésre Szövetségünk is tud részletes tájékoztatást adni.

Kérjük, hogy a SZÉP kártyával területi jegyet vásárló horgásztársak a jogszabályi lehetőségekhez képest gyors és hatékony ügyintézés érdekében először vegyék fel a kapcsolatot a Szövetség illetékes munkatársával az alábbi elérhetőségeken:

Központi telefonszám:  06/94-506-835

Polgárné Németh Judit   - 06/70-33-99-708

E-mail: polgarne.nemeth.judit@vasivizeken.hu

Tóth Milán - 06/70-33-99-709

E-mail: toth.milan@vasivizeken.hu

 

ELŐLEG/ELŐRE FIZETÉSE SZÉP KÁRTYÁVAL

Az OTP SZÉP Kártya segítségével készpénzhasználat nélkül rendezhetjük a szabadidő alszámlákról az igénybe vett területi horgász jegyünk költségeit. A SZÉP Kártya birtokosai részére elérhetővé vált az előleg/előre fizetésnek lehetősége is.

 

OTP SZÉP Kártyával történő előlegfizetés:

Az előleg fizetés funkció használatához csak arra van szükség, hogy a főkártya tulajdonos (munkavállaló) regisztrálja magát az OTP SZÉP Kártya Munkavállalói oldalán. A kártya tulajdonosának a SZÉP Kártya előleg fizetés végrehajtásához a következőket kell tennie.

 • Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként;
 • A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szolgáltató /Szövetség/ kiválasztása,

vagy

 • Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szolgáltató /Szövetség/ kiválasztása, majd az "Előlegfizetés” gomb kiválasztása után
 • Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása. 
  Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt a bizonylatot javasolt a jegy megérkezéséig kéznél tartani. 
   

MKB SZÉP Kártyával történő előrefizetés:

Előrefizetés Interneten keresztül a Szolgáltató /Szövetség/ és a Kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a Szolgáltató az engedélyezéshez megkéri a Kártyabirtokostól a kártyájára nyomtatott "Azonosítószám”-ot (nem azonos a kártyaszámmal!). A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba, majd ezt követően a Kártyabirtokos külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott "Előrefizetési azonosító” segítségével.

 

K&H Bank Szép Kártyával történő előrefizetés:

A K&H Bank Szép kártya tulajdonosainak az előrefizetés kapcsán, az alábbi lehetőség biztosított: a Szolgáltatóval kérem, legyen kedves közölni, az Ön, - mint Kártyabirtokos - szép kártya számát, a fizetendő összeget és hogy melyik alszámlát kívánja felhasználni a foglaláshoz. Ezt követően, az adott Szolgáltató, a szép kártya elfogadó webes felületén/ telefonos ügyintézéssel az Ön adatait felhasználva elindítja a tranzakciót. A sikeres elfogadást követően Ön és a Szövetség is, egy referencia számot kap, mellyel bármikor azonosítható a banki ügyintézés.

 

Az esetleges változásokért felelősséget nem vállalunk, pontos információt a megadott ügyfélszolgálati számokon kaphat Bankjától.

​​

 • OTP SZÉP Kártya ügyfélvonal   - Tel.: +36 1 429 7400 / 2
 • MKB SZÉP Kártya ügyfélvonal  - Tel.: +36 1 268 7272
 • K&H SZÉP Kártya ügyfélvonal  - Tel.: +36 1 335 3355
Letölthető dokumentumok
Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Elnézést kérünk!

A szolgáltatás jelenleg nem elérhető.