Tagszervezeti nyomtatványok

Kedves Egyesületi Vezetők, Jegybizományosok!

A  2023. évi horgászjegyek értékesítésével kapcsolatos tájékoztatónkat és az elszámolásokhoz szükséges nyomtatványokat egész éveben elérheti ezen oldal csatolt dokumentumok rész alatt.

Tömörített mappába, rendszerezve a rendelkezésre álló összes nyomtatványunkat megtalálja. (Amennyiben számítógépe nem rendelkezik kicsomagoló programmal, akkor itt tud letölteni szoftvert: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/7-zip.html)

MOHOSZ HORGÁSZKÁRTYA és HORINFO ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
+ 36 59 324 432
ugyfelszolgalat@horgaszjegy.hu

---------------

HORINFO RENDSZER ITT ÉRHETŐ EL>>>

HORINFO Ügyfélszolgálat elérhetőségei:
Tel: + 36 59 324 432
E-mail: ugyfelszolgalat@horgaszjegy.hu

----------------

Kérdés esetén a jegyértékesítéssel foglalkozó munkatásaink állnak rendelkezésükre.

----------------

MOHOSZ- Horgász Baleset Biztosítás:

A biztosítási szolgáltatást a MOHOSZ szerződéses partnere, az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (1082 Budapest, Baross u. 1.) nyújtja, amely 1992 óta van jelen a magyar biztosítási piacon, dinamikus növekedésének köszönhetően pedig az elmúlt években a 10 legnagyobb biztosítótársaság egyikévé vált. Az esetleges biztosítási esemény bekövetkezését követően a biztosítási szolgáltatás igénybevétele esetén Ön az UNION Biztosítóval lesz közvetlen kapcsolatban. A biztosítással kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit, esetleges problémáit az UNION Biztosító (+36-1) 486- 4343-as ügyfélszolgálati számán tudja jelezni. Biztosítottnak minősül a MOHOSZ által kiadott érvényes horgász- kártyával rendelkező természetes személy. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a kockázatviselés kezdete előtt bekövetkezett balesettel, kóros állapottal vagy veleszületett rendellenességekkel okozati összefüggésben bekövetkezett balesettel kapcsolatos szolgáltatási igényekre. A biztosító életkori megkötést nem alkalmaz.

A biztosító kockázatviselése: igazoltan a MOHOSZ-hoz tartozó horgász-szervezetek, speciális jogállású tagok horgászati hasz- nosításában álló, nyilvántartott halgazdálkodási vízterületeken való horgászat közben bekövetkezett balesetekre terjed ki. A biztosító kockázatviselése a nem MOHOSZ-hoz tartozó vízterületekre nem vonatkozik.

Balesti kárigénylő itt elérhető >>>

------------------------------

MOHOSZ- Horgász tarifacsomagok

 

A MOHOSZ tagszervezeteknek és a horgászoknak szóló díjcsomagokról részletes tájékoztatást a Szövetségi Irodán tudunk adni.

 

Letölthető dokumentumok
Horgászapró
Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

0.36°  Páratartalom: 90%