Tagszervezeti nyomtatványok

Kedves Egyesületi Vezetők, Jegybizományosok!

A  2018.évi horgászjegyek értékesítésével kapcsolatos tájékoztatónkat és az elszámolásokhoz szükséges nyomtatványokat egész éveben elérheti ezen oldal csatolt dokumentumok rész alatt.

Tömörített mappába, rendszerezve a rendelkezésre álló összes nyomtatványunkat megtalálja. (Amennyiben számítógépe nem rendelkezik kicsomagoló programmal, akkor itt tud letölteni szoftvert: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/7-zip.html)

Megújított SZÁK rendszer az alábbi linkről érhető el:

https://viza.nebih.gov.hu/HFNyPortal/HFNyPublic/initLogin.action

Fontos! A felhasználók a korábbi „SZÁK-os” felhasználó nevükkel és jelszavukkal tudnak a rendszerbe belépni. A régi jelszó helyett a rendszer első belépés alkalmával új jelszót fog kérni, amely elmentése után a régi jelszó már nem használható. (A jelszó elmentése után a programot újra meg kell nyitni, és az új jelszóval belépni. Az elszámolásokat segítő exportálási lehetőségek a 2018. évi első elszámolást (február 5) megelőzően készülnek el.

A csatolmányban található Felhasználói kézikönyv.pdf file-ban részletesen, képekkel illusztrálva megtalálják az új programmal kapcsolatos módosításokat, és az egyes funkciók helyes használatának leírását.

Az esetleges észrevételeket, kérdéseket továbbra is a szak@mohosz.hu e-mail címre küldhetik.


Kérdés esetén a jegyértékesítéssel foglalkozó munkatásaink állnak rendelkezésükre.

Letölthető dokumentumok
Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

0°  Páratartalom: 88%