Széchenyi Terv Plusz

Horgászvizsga

Megosztom

 

Készülj fel egy életre szóló horgászkalandra és
szerezd meg az állami horgászvizsga bizonyítványodat ingyen! 

Az Állami Horgászvizsga díja 2019. január 01-től díjmentes, de  a www.horgaszjegy.hu oldalon előzetes  jelentkezéshez kötött. A horgászvizsgára történő érvényes jelentkezés további feltétele a horgász regisztráció elvégzése, melyet ide kattinva tud elvégezni, vagy a tagegyesületeinknél.
A regisztrációs folyamat és a vizsgára való jelentkezés megkönnyítése érdekében Szövetségünk Balikó Dáviddal közösen készített egy ”oktató” videót, ahol Dávid bemutatja, hogyan lehet beregisztrálni a horgaszjegy.hu oldalon keresztül elérhető HORINFO rendszerbe és azt követően hogyan lehet könnyedén felkészülni és jelentkezni egy díjmentes állami horgászvizsgára.


A horgászvizsgáztatás országosan 2021. február 15-től egy teljesen megújult elektronikus rendszerben zajlik, de továbbra is személyes megjelenést igényel!

A VIZSGA UTÁN AZ ELSŐ VASI TERÜLETI JEGYVÁSÁRLÁSNÁL RENDKÍVÜLI, SOHA NEM LÁTOTT KEDVEZMÉNYEKKEL VÁRUNK!

„Első horgászjegy” váltáshoz biztosított kedvezmény mértéke:

  • 60 ezer Ft feletti területi jegyváltás esetén: 30.000 Ft
  • 40 ezer Ft feletti területi jegyváltás esetén: 20.000 Ft
  • 20 ezer Ft feletti területi jegyváltás esetén: 10.000 Ft

Ez az ajánlat csak az első vasi területi horgászjegyvásárlásra vonatkozik, és kizárólag a vizsgát követő területi jegyigényekre, megrendelésekre érvényes! 
A kedvezmény kizárólag olyanokra vonatkozik, akik még nem rendelkeztek a HORINFO rendszerben horgászvizsgával, vagy korábbi években felnőtt (ifjúsági) díjköteles állami jeggyel. 
Horgászvizsgára jelentkezni 10 éves kortól lehet, de minden horgásznak vizsgázni kell legkésőbb abban az évben, amelyikben a 15. életévét betölti. 
Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget a Vasi Vizeken való horgászathoz!

Regisztrálj most a www.horgaszjegy.hu oldalon az aktuális horgászvizsgánkra, hogy részesülhess ebben az egyedülálló ajánlatban és kezdd el a horgászatot a legjobb feltételekkel! 

A www.horgaszjegy.hu oldalon bejelentkezve érhetőek el az aktuális vizsgaidőpontok,
vagy a 06/94-506-835-ös telefonszámon tudunk az időpontokról tájékoztatást adni. 

A vizsgára történő jelentkezés és feltételei:

Állami horgászvizsgát a horgászszövetség, illetve az általa a vizsgáztatásba bevont horgászszervezet által meghirdetett vizsganapon lehet tenni.

Horgászvizsgára minden, a jelentkezés napján 10. életévét betöltött személy jelentkezhet.

A horgászvizsgára jelentkezés feltétele a horgászkártya regisztráció, amit a www.horgaszjegy.hu oldalon, vagy egyesületi jegyértékesítő ponton lehet intézni. A horgászvizsgára KIZÁRÓLAG a www.hogaszjegy.hu oldalon belépve (Tagságok és engedélyek menüponton belül a vizsgák almenü alatt) lehet regisztrálni a vizsgára jelentkező személy profiljában. Telefonon és e-mailben nem tudunk jelentkezéseket elfogadni! Fontos tudni, hogy ha a meghirdetett vizsgaidőpontok betelnek, akkor automatikusan már nem elérhetőek a vizsgaidőpontok és azokra jelentkezni nem lehetséges. A szabad vizsgahelyekre a vizsgát megelőző nap 12 óráig lehet regisztrálni.
 
Amennyiben korábban igényelte a horgászregisztrációs számát, vagy kártyáját és azóta elfelejtette a felhasználó nevét és jelszavát, akkor forduljon bizalommal segítségért a MOHOSZ Horgászjegy Kft. ügyfélszolgálathoz:
 
Telefonszám: + 36 59 324 432 (munkanapokon 8:00-16:30-ig)
E-mail cím: ugyfelszolgalat@horgaszjegy.hu
 
A horgászvizsgára való felkészülésben segítséget jelent szintén a www.horgaszjegy.hu oldalon, a saját profilban található ingyenes tananyag  és on-line gyakorló teszt is.
 
Fontos információk: 
- A horgászvizsgára adategyeztetés céljából hozzák magukkal a személyazonosító okmányukat, valamint a vizsgázónak rendelkeznie kell a www.horgaszjegy.hu oldalra történő belépéshez szükséges felhasználó nevével és a jelszavával.
- Minden vizsgázónak a Szövetségünk által a vizsga idejére biztosított tableten kell a feltett vizsgakérdéseket egy online tudáspróba keretében megválaszolni.
- A kitöltést követően a rendszer jelzi az elért pontszámot és értékeli automatikusan a vizsgát sikeresre, vagy sikertelenre.
- A vizsga során a maximálisan elérhető 45 pontból minimum 30-at kell elérni Az esetleges pótvizsga már csak egy másik időpontban lehetséges, ami szintén ingyenes.
 
Sikeres horgászvizsgát kívánunk!

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

17.25°  Páratartalom: 74%