Széchenyi Terv Plusz

Versenyzői támogatásokról döntött az Intéző Bizottság

2019.04.30. Megosztom

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége immáron harmadik alkalommal hirdetett pályázatot a Szövetség tagegyesületeiben tagsággal rendelkező versenyhorgászok és általuk alkotott csapatok részére, akik megyei, országos, vagy nemzetközi horgászversenyeken kiemelkedő teljesítményt értek el eddig és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük.

Versenyzői támogatásokról döntött az Intéző Bizottság

Az idei pályázaton ismét a versenyhorgászattal összefüggő eszközvásárlásra, országos és nemzetközi versenyeken töténő indulásához szükséges költségekre (Pl.: nevezési díjak, etetőanyag, csali beszerzésére) tudtak pályázni a versenyzők.

A versenyzői támogatások pénzügyi alapját elsősorban az OHCSB-től történő távolmaradás és  a megnövekedett tagdíj bevételek  adják. A horgászversenyzés támogatásának rendszerében megyei szinten az OHCSB-k elmaradásából felszabaduló forrásokat és a további költségvetési kereteket figyelembe véve a tavalyi támogatásokhoz hasonlóan folytatjuk ezen terület finanszírozását.

Az idei pályázatra a megadott határidőig  6 db egyéni és 2 csapat támogatási igénye érkezett be. A pályázati felhívás értelmében a Versenysport Szakbizottság bevonásával a végső döntést a Szövetség Intéző Bizottsága hozta meg a 2019. április 26-án.

A támogatásban részesült versenyhorgászokat postai úton értesítjük a támogatásuk igénybevételének módjáról és feltételeiről.

Gratulálunk az elnyert támogatáshoz és az idei évadhoz sok sikert kívánunk!

Pályázati eredménylista az alábbiakban látható:

Kapcsolódó képgaléria
Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

24.47°  Páratartalom: 48%