Széchenyi Terv Plusz

Vasi Vizeken Versenyhorgász támogatási program indul

2018.02.21. Megosztom

​A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége immáron második alkalommal hirdet pályázatot a Szövetség tagegyesületeiben tagsággal rendelkező versenyhorgászok és általuk alkotott csapatok részére, akik megyei, országos, vagy nemzetközi horgászversenyeken kiemelkedő teljesítményt értek el eddig és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük.

Vasi Vizeken Versenyhorgász támogatási program indul

Egyénileg pályázni az alábbi célokra lehet:

  • Versenyhorgászattal összefüggő eszközvásárlás, mely a pályázó regionális (min. 3 megyét érintő), országos és nemzetközi versenyekre való felkészüléséhez és indulásához szükséges.
  • Útiköltség-támogatás, aminek a segítségével a pályázók eljuthatnak a regionális (min. 3 megyét érintő), országos  és nemzetközi felkészítő edzésekre, versenyekre.
  • Egyéb regionális (min. 3 megyét érintő), országos  és nemzetközi versenyzéshez szorosan kapcsolódó költségekre: nevezési díjak, edzés-és versenynapokra  szállás, területi engedély, etetőanyag, csali  biztosítása.

Az idén már külön csapatoknak szóló pályázati kategóriát is hirdetünk, mely lehetőség támogatást biztosít regionális, országos, vagy nemzetközi versenyeken történő részvételhez. 

A pályázatokat kizárólag az alábbiakban mellékelt pályázati űrlapon tudjuk elfogadni. A pályázat postára adási határideje: 2018.március 20. (a postai bélyegző dátuma számít). A pályázati támogatásokról a Versenysport Szakbizottság bevonásával a  végső döntést a Szövetség Intéző Bizottsága hozza 2018. május végéig. Az eredményről minden pályázót írásban értesítünk.

A pályázat elbírálásánál az eddig elért eredményeket vesszük figyelembe, illetve előnyös elbírálásban részesül az a pályázó, akinek anyagi és családi körülményei ezt indokolják, valamint a női és utánpótláskorú, továbbá a fogyatékkal élő versenyzők.  A nyertesekkel a Szövetség támogatási szerződést köt. A támogatást részleges előfinanszírozás, vagy utófinanszírozás formájában nyújtja a Szövetség, amelynek felhasználásáról elszámolást kell benyújtani a tárgyév 2018. október 31-ig.

Sikeres pályázást kívánunk!

Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

7.23°  Páratartalom: 83%