Széchenyi Terv Plusz

Vasvári tónál új esőbeálló várja a pecásokat

2019.10.12. Megosztom

A Vasvári Petőfi Horgász Egyesület szeptember második felében egy kellemes - halsütéssel egybekötött - délutáni programon ünnepelte meg az elkészült új esőbeállóját.

Vasvári tónál új esőbeálló várja a pecásokat

A barátságos helyi eseményre Laki László egyesületi elnök és Bősze Imre titkár várták a kiérkező vendégeket, lakosokat, horgászokat.  Az ízletes sült harcsa mindenkinek elnyert a tetszését, majd a falatozást követően Laki László elnök pár mondatban ismertette az önkormányzati támogatással megvalósított fejlesztést. 

Végül Tóth Balázs polgármester úr köszönetét fejezte ki az egyesületnek a kiváló munkához és röviden szólt a Vas Megyei Horgász Szövetség által tervezett fejlesztésekről, amely a Vasvári tavakat is érinti.

Puskás Norbert a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetége ügyvezető elnöke gratulált az egyesületnek a fejlesztéshez és megköszönte az Önkormányzat támogatását. 

Beszédének zárásaként ismertette a Szövetség által pályázaton benyújtásra kerülő horgászturisztikai fejlesztési terv részleteit a Vasvári-tó vonatkozásában.

Ezúton is szívből gratulálunk az új esőbeállóhoz! Reményeink szerint a következő években sikerül a Vasvári tavat is megújítanunk együttműködésben a Vasvári Önkormányzattal és a Vas Megyei Önkormányzattal karöltve.

Kapcsolódó képgaléria


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

5.67°  Páratartalom: 88%