Széchenyi Terv Plusz

Sorsolás, versenyeredmények, aktualitások

2021.04.10. Megosztom

A 2021. április 11-én megtartásra kerülő “VASI VIZEKEN - TACKLEBAIT METHOD FEEDER KUPA 2021” verseny hivatalos tájékoztatásait az alábbiakban tesszük közzé:

Sorsolás, versenyeredmények, aktualitások

A többszörös fizikai érintést elkerülő sorsolási technika feltételeinek eleget téve a sorsolást a Szövetségi iroda munkatársai vasárnap reggel 7:30 órakor a Szövetség hivatalos facebook oldalán (https://www.facebook.com/vasivizeken) élő közvetítésben elvégezték és a rendezvény megnyitása is megtörtént.

A versenyzők részére kihúzott rajthelyek itt olvashatóak >>>

A versenyzők közvetlenül a számukra kisorolt rajthelyre érkezhetnek reggel 8.30 órától, ekkortól lehet a box-ba belépni. Mivel a verseny 11:00-kor kezdődik, így a rajthelyen mindenkinek 2,5 óra áll majd rendelkezésére a felkészülésre és az etetőanyagok, csalik előkészítésére. Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy ebben az időszakban kerüljenek minden csoportosulást, közös ücsörgést, központi parkolóban történő „bandázást”.

Kérünk minden versenyzőt a lehető legkevesebb szociális érintkezésre, a védőtávolságok, illetve a maszkviselési szabályok betartására! Ennek értelmében a rajthelyen nem, de a rajthelyet elhagyva a maszk viselése kötelező. Továbbá a maszk viselése csali ellenőrzéskor, mérlegeléskor és a díjak átvételekor is kötelező. A verseny nyilvánosan nem látogatható. A versenyen kizárólag az vehet részt, aki a „Nyilatkozat sportrendezvényen történő részvételhez V4” nyomtatványt kitölti, aláírja és leadja a szervező képviselőjének.    Egy versenyzőnek maximum 1 fő kísérője lehet, az Eü nyilatkozat kitöltése a kísérőnek is kötelező!

A verseny menetrendje:

07:30             Sorsolás (szervezők által történő sorsolás rajthelyekre élő  facebook közvetítésben)

08:30             1. hangjelzés: rajthelyek elfoglalása

09:45             2. hangjelzés: 5 perccel a csali ellenőrzés megkezdése előtt

09:50             csali és etetőanyag ellenőrzés

10:50             3. hangjelzés: etetés kezdete

11:00             4. hangjelzés: verseny kezdete

15:55             5. hangjelzés: utolsó 5 perc a versenyből

16:00             6. hangjelzés: verseny vége, mérlegelés

/A verseny lefújásának pillanatában már/még horgon lévő hal kifárasztására további 10 perc áll rendelkezésre./

17:00             Eredmények közzététele

17:30             Eredményhirdetésre  kizárólag a díjazottak részére.

Mérlegelés: A versenyző a forduló végén nem hagyhatja el a rajthelyét addig, míg a mérlegelők meg nem érkeznek. A mérlegelés során csak a mérlegelő bizottság és a versenyző tartózkodhat a rajthelyen. Kérjük a segítőket is, hogy ne kísérjék a mérlegelőket a pályán! A versenyző a mérlegeléskor a járványvédelmi okok miatt nem írhatja alá a mérlegelő lapot. A mérlegelést vezető hangosan bemondja a fogott halak össztömegét, melyet a versenyző igen, vagy elfogadom válaszával hitelesít, melyet a mérlegelő megjelöl a lapon.

Eredmények közlése: A mérgelést követően a fogási eredmények kiértékelésére és összesítésére a helyszínen kerül sor.

Az eredmények közzétételre kerülnek várhatóan 17 órakor itt a www.vasivizeken.hu oldalon. A díjazottak jelölésre kerülnek az eredménytáblázatban.

VÉGEREDMÉNYEK ITT ÉRHETŐEK EL >>>

Díjátadás: A verseny dobogósait, díjazottjait (1-6 helyezett és a legjobb női) várjuk csak a díjátadóra, mindenki mást kivételesen arra kérünk, hogy a verseny után hagyja el a versenypályát, és induljon haza!

A fentiek betartását a szervezők szigorúan ellenőrizni fogják, és ezek be nem tartásáért figyelmeztetés, majd sárgalapos figyelmeztetés, legvégső esetben a kizárás jár!

Sikeres versenyzést kívánunk!

Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

2.33°  Páratartalom: 78%