Széchenyi Terv Plusz

Vasi Vizeken horgásztábor volt színes programokkal, horgászélményekkel

2019.08.10. Megosztom

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége idei horgásztábora Vaskeresztesen 2019. július.29. és 2019. augusztus 02. között 21 fő lelkes kis pecás részvételével került megrendezésre. A kedvezményes horgásztábor főtámogatója a Magyar Országos Horgász Szövetség, mely szervezetnek külön is köszönjük a támogatást!

Vasi Vizeken horgásztábor volt színes programokkal, horgászélményekkel

A megérkezést követően eligazítás, majd a szobák elfoglalása következett és természetesen a horgászaté lett a főszerep. A gyerekek első nap már rengeteg horgászélménnyel lettek gazdagabbak, köszönhetően az Alpesi horgásztó halállományának és a táborvezetők hasznos útmutatásainak.

A keddi nap a táborban reggeli tornával indult, majd egy kis peca következett. Délelőtt folyamán még a horgászati szabályokról és fogási napló szabályos vezetéséről hallhattak előadást a fiatalok Szekeres Balázs rendészeti vizsgát tett halászati őrtől. Ebédet követően Monos Tibor szakíró műlegyező előadását hallhatták a fiatalok. A legyes gyakorlati bemutatót követően a csapat egyik fele pecázott tovább, a másik fele strandolni volt Burgba. Az este keszegsütéssel és tábortűzzel és persze non-stop pecázással zárult.

Szerdán tábori horgászversennyel, célba dobó kupával telt, majd a délután során érdekes és gyakorlatias feeder bemutatót tartott Németh Balázs (Trabucco Feeder Team) világbajnoki ezüstérmes versenyhorgász. Az este szokás szerint kifulladásig pecával telt az Alpesi horgásztavon.

Csütörtökön a reggelit követően horgászkirándulás volt a lukácsházi Abért tavakhoz, ahol az ügyesebbeknek sikerült pontyot és amurt is fogni. Az Abért-tavi pecát a Szombathelyi televízió stábja is megörökítette.

 

Az ebéd után kicsi pihenő, majd a tábori vetélkedők eredményhirdetésére került sor. A legjobb célbadobók, pecások különdíjakban részesültek és az összesített eredmények dobogósai a kupák mellett értékes horgászfelszerelésekkel gazdagodtak. A kevésbé sikeres táborzók is ajándékban és emléklapban részesültek.

Pénteki napon a tábori rendrakás, takarítást követően kihirdetésre kerültek a szobarend vetélkedő eredményei. A pénteki ebédet követően már csak a búcsúzás pillanatai maradtak a fiataloknak. Az idei táborban is sok új horgászbarátság jött létre, mely a tapasztalatok szerint sok esetben egy életre szólnak.

 Jövőre újra találkozunk!

Köszönjük a táborvezetőknek a segítséget és a MOHOSZ-nak a pénzügyi támogatást a Vasi Vizeken Horgásztábor megszervezéséhez!

Kapcsolódó képgaléria
Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

17.93°  Páratartalom: 72%