Széchenyi Terv Plusz

Vasi vizeken horgászoldal indul a megyei napilapban

2019.10.19. Megosztom

Elmúlt pénteken tartotta a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetség őszi elnökségi ülését, melyen az egyesületi vezetők jelenlétében Lőrincz-Farkas Eszter, a Vas Népe főszerkesztője és Seregi Miklós, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségének elnöke együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá.

Vasi vizeken horgászoldal indul a megyei napilapban

A kialakult partnerség eredményeként kéthetente megjelenő horgász tematikájú oldallal jelentkezik a Vas Népe. A horgászoldal először  jövő héten pénteken jelenik meg. A Vasi Vizeken oldal célja a sporthorgászat, a vasi horgászközösségi élet népszerűsítése, valamint a halak és élőhelyük védelmének bemutatása.

Puskás Norbert, a szövetség ügyvezető elnöke az ülésen elmondta: az egyeztetések augusztusban kezdődtek, a tervek szerint az oldal nemcsak a szövetséggel, hanem a 27 horgászegyesülettel kapcsolatos híreknek is teret ad majd. Az együttműködés keretében a Szövetséghez tartozó egyesületekben lévő közel 10.000  horgász folyamatosan naprakész információkkal rendelkezhet a vasi vizekről a megyei napilapban is.

A Vas Népe az ország legnagyobb lefedettségű megyei napilapja, a megye legmeghatározóbb médiuma – hangsúlyozta Lőrincz-Farkas Eszter, hozzátéve: bízik benne, hogy a szövetség mellett a horgászatot is sikerül népszerűsíteni. A Vas Népe előfizetői akciókkal is készül a szövetség horgászainak.

Fotó: Szendi Péter - Vas Népe

Kapcsolódó képgaléria


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

4°  Páratartalom: 87%