Széchenyi Terv Plusz

Vasi Vizek Legjobb Sporthorgásza Versenysorozat végeredményei

2023.11.08. Megosztom

A megyei versenysorozat fordulói alapján összeállított összesített eredménylistákat jelen cikkünkben közzétesszük. Az idei évtől a horgászversenyeink kiértékelésére már az FCMS (Fishing Competiton Manager System) rendszerben került sor, mely az adminisztratív munkánkat nagymértékben megkönnyítette. A Szövetségünk berkein belül ez az első próba éve a rendszernek, ezért kérjük a versenyeken induló horgászokat, hogy fokozott figyelemmel tekintsék át az eredményeket és amennyiben esetleg hibát látnak a táblázatokban, azt jelezzék felénk!

Vasi Vizek Legjobb Sporthorgásza Versenysorozat végeredményei

Versenysorozatunk idei kiírásából versenyző és hobbi kategóriában is lezajlott minden verseny. Hobbi felnőttek és ifik számára meghirdetett 4 fordulóban összesen 45 fő vett részt. Versenyzőknél az 5 fordulóban 21 pontszerző induló volt. A 2023. évi bajnokság Gersekaráton indult áprilisban, majd a kerkafalvi Kéthatár-tó kupával folytatódott a munka ünnepén, melyet az Abért-tó Kupa követett május közepén. Június 18-án Magyarszecsődön került megrendezésre a záróverseny a hobbi résztvevőknek, míg a versenyzőknek a szeptemberi lukácsházi Megyei Egyéni és Csapatbajnokság két fordulójával fejeződött be a "küzdelem". 

Mindkét kategóribáan legalább 3 fordulón kellett részt venni, hogy a versenysorozatban értékelve legyen a sporthorgász eredménye. Az összesített értékelésbe kizárólag a Vas Megyei Horgász Szövetség tagszervezeteiben lévő tagoknak az eredmény számított bele. Azonos pontszám elérése esetén a végeredmény megállapításakor a negyedik legjobb elért eredmény döntött, további egyenlőség esetén az összfogás súlya a döntő tényező.

A versenysorozat végeredményei kategóriánként megtekinthető itt:

Amennyiben esetleg hibát látnak a versenysorozat előzetes végeredményeit tartalmazó táblázatban,
kérjük jelezzék felénk a toth.milan@vasivizeken.hu címre legkésőbb 2023. november 17-ig!    

Letölthető dokumentumok


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

12.88°  Páratartalom: 90%