Széchenyi Terv Plusz

Vasi Vizek Legjobb Sporthorgásza Versenysorozat előzetes végeredményei

2022.06.21. Megosztom

A mai napon elkészült, a versenysorozat fordulói alapján összeállított összesített eredménylista. Kérjük, a versenyeken induló horgászokat, hogy tekintsék át az eredményeket és amennyiben esetleg hibát látnak a táblázatban, azt jelezzék felénk!

Vasi Vizek Legjobb Sporthorgásza Versenysorozat előzetes végeredményei

Az idei kiírásból már lezajlott minden verseny, mindhárom kategóriában. A sorozat Gersekaráton indult április elején, a kerkafalvi Kéthatár-tó kupával folytatódott május első napján, melyet az Abért-tó Kupa követett. Május közepén a versenyzők a Megyei Egyéni és Csapatbajnokság két fordulójában mérték össze tudásokat és zárták a sorozatot. A hobbi kategóriában indulóknak pedig nemrégiben Magyarszecsődön fejeződött be az ez évi megyei bajnokság, melyet új, névadó szponzorként a Garbolino – TackleBait márkákat forgalmazó BNT Business and Trading Kft .támogatott.

Versenyzőknél megadott 5 fordulóból minimum 3 fordulón, míg hobbiban 4-ből hármon kellett részt venni, hogy a versenysorozatban értékelve legyen a sporthorgász eredménye. Az összesített értékelésbe kizárólag a Vas Megyei Horgász Szövetség tagszervezeteiben lévő tagoknak az eredmény számított bele.
Azonos pontszám elérése esetén a végeredmény megállapításakor a negyedik/ötödik legjobb elért eredmény döntött, további egyenlőség esetén az összfogás súlya a döntő tényező.

A versenysorozat előzetes végeredménye kategóriánként megtekinthető itt:

Amennyiben esetleg hibát látnak a versenysorozat előzetes végeredményeit tartalmazó táblázatban, kérjük jelezzék felénk a toth.milan@vasivizeken.hu címre legkésőbb 2022. július 01-ig!

Letölthető dokumentumok


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

3.44°  Páratartalom: 92%