Széchenyi Terv Plusz

Vásárolja meg éves területi jegyét akciós áron január 31-ig

2019.01.10. Megosztom

Ezúton tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége tagszervezetei 2019. január 14-től megkezdik a 2019.évi állami jegyek és területi jegyek forgalmazását.

Felhívjuk a Tisztelt Horgásztársak figyelmét, hogy a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) döntése és a vonatkozó törvényi rendelkezések módosításai miatt 2019. január 1-től a papír alapú horgászigazolványt a Magyar Horgászkártya váltja fel. A 2019.évre érvényes állami horgászengedély kizárólag a Magyar Horgászkártya - élő, azaz befizetéssel rendelkező  - regisztrációját követően állítható ki. A horgászkártyának az igénylését a jegyváltás előtt Ön is el tudja végezni otthon a www.mohosz.hu oldalon.

Természetesen igény esetén az új jegyek kiváltásakor a tagegyesületi ügyintézők is elvégzik a kártyaigénylést. Az egyesületi ügyintézőnkénél történő Magyar Horgászkártya regisztrációhoz vigyék magukkal a korábbi horgászengedélyük mellett az adókártyájukat (olvasható nem sérült állapotban), valamint a személyi igazolványt, lakcímkártyát. Amennyiben már megtörtént a regisztráció, akkor az idei horgászjegyek váltására vigyék magukkal a horgászkártyájukat, vagy az igényléskor kapott regisztrációs számukat, valamint a még le nem adott előző évi államijegyüket összesítve.  Elmúlt években, ha nem váltottak engedélyt és most szeretnének, akkor kérjük a korábbi komplett horgászengedélyüket is magukkal vinni szíveskedjenek.  (pl.: horgászvizsga bizonyítvány, horgászigazolvány, régi állami engedély)

A horgászkártya bevezetésével az új informatikai (HORINFO)  rendszer moduija is elindításra kerül országosan, melyben egyesületeknek on-line kell kiadni az állami horgászokmányt, és a -már csak virtuálisan létező - MOHOSZ ESZH bélyeget, valamint  az egyesületi tagságot.   

Az új informatikai rendszer és az egyéb egyesületi adminisztációs folyamatok szabályszerű végzése miatt  kérjük Önöket türelemmel legyenek a horgászjegyek megváltásakor.

Váltson Ön is horgászjegyet a vasi vizekre, hogy  a jövőben is halban gazdag vizekkel szolgálhassuk a szórakozását.

 

 

 

 

 

Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

4.47°  Páratartalom: 75%