Széchenyi Terv Plusz

Vas Népében a megye horgászaitól várják a fotókat és a sztorikat

2020.07.17. Megosztom

Július 17-én kezdetét veszi a verseny, melyre a megye horgászaitól várnak fotókat és sztorikat – havonta értékes nyereményekért.

Bármennyire is magányos és csendes sport a horgászat, a nagy fogásokat megosztani, a jó pecás sztoriknak hangot adni az egyik legjobb közösségi időtöltés.

A Vas Népe és a vaol.hu legújabb játékában éppen ezért arra hívjuk a Vas megyei sporttársakat, hogy mutassák meg büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket. Természetesen nem tét nélkül: olvasóink szavazatai alapján júliustól októberig havonta jutalmazzuk a hónap fogásait.

A három legnépszerűbb képért minden hónapban 5 ezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks további nyereményeket, hűtőtáskát, horgászszéket ér. Figyelem! Ezt követően, hogy felpörgessük a hideg novembert is, az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét.

Miért kérjük, hogy írják meg történeteiket is? Hogy a legjobb sztorikat és mesélőiket külön is be tudjuk mutatni horgászoldalunkon. Július 17-étől tehát irány a vaol.hu/ahonapfogasa oldal, ahol olvasóinkkal együtt izgatottan várjuk a képeket és szöveges beszámolókat.

 



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

6.22°  Páratartalom: 92%