Széchenyi Terv Plusz

Vas Megyei ezüst a VI. Kerka-Alpok-Adria-Kupán

2017.07.29. Megosztom

Hatodik alkalommal került megrendezésre a Kerkaszentkirályi HE. által létrehozott Kerka-Alpok-Adria-Kupa nemzetközi horgászverseny július közepén. A megmérettetés helyszíne a festői Nova települése volt, ahová 4 fős csapatok nevezését várták. Az idei évben is népes nemzetközi mezőny gyűlt össze, Horvátországból, Szerbiából, Szlovákiából és Szlovéniából is érkeztek versenyzők.

 


Rendezvényen készült képek itt érhetőek el >>>

A kupa megrendezésével nem titkoltan szeretnék a szervezők népszerűsíteni a Kerka vidékét és erősíteni a környező országok horgászaival való barátságot is.A szombati edzésnapot követően vasárnap reggel kerültek kisorsolásra a horgászhelyek, ahol minden csapattag külön-külön szektorba került. A helyek elfoglalása és a felkészülés után 17 csapattal kezdetét vette az egy fordulós, 4 órás verseny.Vas Megyét többek között a Vasi-Nagy Halak csapata (Gerencsér Imre, Balassa Péter, Knob Ernő, Újhelyi László) és a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége színeiben induló Varga Bálint, Kovács Péter, Hajba Gábor, Kovács Ákos összeállítású csapat képviselte. Utóbbiak egészen meggyőző, sikeres horgászatot bemutatva két szektor első helyezéssel, a nap végén a dobogó második fokára léphettek fel az igencsak nívós mezőnyben. A csapatversenyben mindösszesen 230 grammal maradtak le az aranyéremről. A versenyen még részt vett a Szövetség zalai tagszervezete a Kerkaszentkirályi HE. is egy csapattal. (Csótár János, Lakatos Roland, Becze Roland, Völgyi Péter)A mérlegelést követően a Kerkaszentkirályi HE. képviseletében Gróf János elnök és Csótár János főszervező ismertették az eredményeket.

 

Puskás Norbert a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ügyvezető elnöke a MOHOSZ megbízásából üdvözölte a megjelenteket és gratulált a szervezőknek a sikeres rendezvényhez. Ezt követően átadták a díjakat a szektoronkénti legjobb egyéni versenyzőknek és az összesítésben legjobb csapatoknak egyaránt. Az eredményhirdetés után egy közös ebédre is hivatalosak voltak a résztvevők a rendezők jóvoltából. Összességében színvonalas szervezés mellett, remek körülmények között, egy sportszerű és kiváló hangulatú versenyen mérhették össze tudásukat a megjelent magyar és külföldi horgászok

Rendezvényen készült képek itt érhetőek el >>>



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

12.33°  Páratartalom: 43%