Széchenyi Terv Plusz

Varga János közel 63 kg hallal remekelt a Vasi Vizeken – Garbolino – TackleBait Method kupán

2022.09.11. Megosztom

Változékony időjárási körülmények között került megrendezésre a vasárnapi napon a III. Vasi Vizeken – Garbolino – TackleBait Method Kupa.

A jövő heti VII. Országos Method Feeder Bajnokság Döntőjét megelőzően megrendezett utolsó felkészülési versenyre 36 fő nevezett. A reggeli technikai értekezleten Puskás Norbert a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ügyvezető elnöke és Geröly Tibor a Garbolino – TackleBait márkát forgalmazó BNT Business and Trading Kft ügyvezetője köszöntötte a megjelent versenyzőket.

A versenymenetéről és a négy szektor kiosztásáról elhangozott információk után megtörtént a sorsolás. A horgászok elfoglalták rajthelyeiket, majd következett a csali és etetőanyag limitálás.

A reggeli borongós időjárás után kisütött a nap a verseny tíz órai kezdetére és az Abért tavon ritkán tapasztalható tükörvíz is kialakult időközönként, ami nem igazán kedvezet a halak kapó kedvének.

A verseny közben többször is változott az időjárás. A szép napos időt felváltotta a verseny utolsó órájában az esős, hűvös idő. Már a verseny első felében látszott, hogy ma nem lesznek jobb fogások, mint az előző napon megtartott versenyen, de azért kitartóan küzdöttek a pecások és próbálták rábírni a halakat az intenzív táplálkozásra.

A „D” szektor széle melletti helyén Varga János ütemes pecával szépen fogta az Abért –tó halait a nehézségek ellenére, végül a mérlegeléskor 62.660 gramm fogott hallal nyerte meg a mai versenyt.

Hasonlóan kiváló horgászattal a „B” szektor szélén Szabó Bence is remekelt 52.840 gramm fogással, ami ma az ezüst éremre volt elég.  A vasárnapi napon a pontyok voltak főszerepben, de a szákokban volt amur, kárász és dévérkeszeg, valamint törpeharcsa is kiesebb mennyiségben.A verseny során összesen 951 kg halat fogott a mezőny, mely 26,4 kg-os átlagfogást jelentett.

A kupa eredményhirdetésén az 1-8 helyezett értékes ajándékutalvány vehetett át Geröly Tibortól a teljesítményének elismeréseként, valamint Puskás Norbert a Szövetség képviseletében adott át kupát és érmet.  

Végeredmény: I. hely: Varga János 62660 gr. 1 hsz II. hely: Szabó Bence 52840 gr. 1 hsz. III. hely: Debrődi Attila 44480 gr. 1 hsz. IV. hely: Cserepes Tamás 38520 gr. 1 hsz V. hely: Laczi Tamás 51620 gr. 2 hsz. VI. hely: Kato József 37240 gr. 2 hsz. VII. hely: Zoltán Papp 33100 gr. 2 hsz. VIII. hely: Böröndy Milán 30120 gr. 2 hsz.

További részletes eredmények itt érhetőek el >>>  

Szívből gratulálunk a helyezetteknek és köszönjük a részvételt minden indulónak, segítőnek!

 TackleBait horgászbolt és webáruház # Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége

Kapcsolódó képgaléria
Letölthető dokumentumok


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

17.33°  Páratartalom: 48%