Széchenyi Terv Plusz

Utóregisztrációs lehetőség horgászversenyeinkre

2021.03.06. Megosztom

Az idei esztendőben megrendezésre kerülő Vasi Vizeken Legjobb Sporthorgásza elnevezésű megyei versenysorozat fordulóira gyakorlatilag egy hét leforgása alatt szinte elfogytak az előre meghirdetett helyek mind hobbi, mind versenyző kategóriában. A versenyhelyszínek adottságait figyelembe véve plusz rajthelyeket sajnos nem tudunk biztosítani, de egy tartalékos lista létrehozásával lehetőséget igyekszünk adni a nevezésről lemaradt horgászoknak egy-egy versenyen való részvételre, az esetlegesen megüresedő helyek függvényében.

Utóregisztrációs lehetőség horgászversenyeinkre

Amennyiben a versenyeinken az előzetesen meghirdetett létszám elérte a megadott nevezési korlátot, és ezáltal nem tudott már honlapunkon érvényes regisztrációt leadni, abban az esetben az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti indulási szándékát a megjelölt versenyeken: https://forms.gle/gdacJnAUVp9WSpkz5

A feliratkozás nem jelent automatikus indulást! Versenyzési lehetőséget kizárólag, akkor tudunk biztosítani, ha időközben visszamondta valamely induló a részvételt.
Ez esetben a megadott telefonszámon/e-mail címen fogjuk értesíteni a pótjelentkezők közül az időrendi sorrendben következőket.



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

35.48°  Páratartalom: 28%