Széchenyi Terv Plusz

Ünnepeljük Együtt a X. Pinka-Völgyi Halas Napot

2024.06.13. Megosztom

Az árvízi helyzet és a nehézségek ellenére, sok előkészítő munka után és bízva az elkövetkező egy hónap pozitív változásaiban, idén is megrendezzük a Pinka-völgyi Halas Napot. Célunk, hogy az elmúlt napok keserűségeit a Pinka völgy lakosaival együtt feledjük el, és egy örömteli napot töltsünk el Vaskeresztesen. Idén immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Pinka-Völgyi Halas Nap, ahol fenséges halételekkel, izgalmas gyermekműsorokkal, valamint táncos-zenés programokkal várunk mindenkit. Tarts velünk 2024. július 13-án szombaton, Vaskeresztesen, az Alpesi Fogadó és Horgászturisztikai Központ területén!

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége örömmel szervezi meg ezt a napot, mely a horgászat és a halételek szerelmeseinek, valamint a családoknak kínál tartalmas programokat. A hagyományos barátságos horgászversenyek mellett rengeteg gasztronómiai élmény vár rád. Az árvíz helyzet ellenére is mindent megteszünk, hogy a horgászversenyek zavartalanul megvalósulhassanak.  Amennyiben az időjárás, vagy az elmúlt időszak eseményei miatti belvizek közbeszólnak, az érintetteket a versenyt megelőzően értesítjük.

A halászléfőző és halétel készítő versenyünk garantáltan megrendezésre kerül, ahol a résztvevő csapatok finomabbnál finomabb ételekkel várnak. Kóstold meg a különleges halételeket, mint a halászlé, sült halak, füstölt pisztráng és egyéb halétel különlegességek! Mindezt mindössze 1000 forintos támogatói hozzájárulás fejében teheted meg halételenként.

Az ingyenesen látogatható délutáni programok az Alpesi Fogadó rendezvényterében kezdődnek 14 óra után pár perccel a Vaskeresztesi hagyományőrzők műsorával és az ünnepélyes eredményhirdetéssel. A gyerekeket édességosztó show és a BRANDNYÚL fellépése várja, valamint egész délután szórakoztató programok, mint lufi kánaán, csúszdás légvár, arcfestés lesz szintén díjmentesen. A hangulatról a Körmendi Fúvószenekar gondoskodik, akik a BRANDNYÚL előtt lépnek fel hangulatos koncertjükkel.

A horgászat szerelmesei a Tacklebait bemutatón új technikákat sajátíthatnak el és megismerkedhetnek a legújabb termékekkel. Emellett a Mittl pincészet borkóstolóval kedveskedik a látogatóknak, hogy a halak mellett mindenki a Vas-hegy kiváló boraival is megismerkedhessen.

Az esti tombolasorsoláson értékes nyereményekkel várunk, majd a Sary Lilyum hastánccsoport és Sövegjártó Áron a Madách Színház színésze szórakoztatja a közönséget egy humoros zenés műsorral. Az estét egy lenyűgöző tűzzsonglőr show zárja.

A X. Pinka-Völgyi Halas Nap minden programja ingyenes, és mindenkit szeretettel várunk.
Részletes információ és nevezés a www.vasivizeken.hu oldalon és a 06-94-506-835-ös telefonszámon.

Gyertek el, horgásszunk, főzzünk és szórakozzunk együtt 2024. július 13-án Vaskeresztesen!

Horgászverseny kiírása és az online nevezés elérhető itt:

Halászléfőző -és halételkészítő verseny kiírása és az online nevezés elérhető itt >>>

Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

20.67°  Páratartalom: 99%