Széchenyi Terv Plusz

Ügyviteli dolgozók találkozója Vaskeresztesen

2024.06.18. Megosztom

Kedden került sor a Győr-Moson-Sopron és Vas vármegyei horgász szövetségek irodai dolgozóinak találkozójára az Alpesi Fogadó és Horgászturisztikai Központban. Az esemény célja az volt, hogy erősítse a kapcsolatot a két szövetség között, valamint lehetőséget nyújtson a dolgozók számára a tapasztalatcserére és egy kis közös szórakozásra.

Ügyviteli dolgozók találkozója Vaskeresztesen

A program rövid köszöntőkkel és technikai információkkal indult, majd Puskás Norbert, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetség ügyvezető elnöke tartott egy előadást "Horgászbottal a Vasi vizeken" címmel, amely során bemutatta a házigazda szervezet tevékenységét, valamint az elmúlt évek eredményeit és nehézségeit. Az előadás után a kollégák megoszthatták egymással tapasztalataikat és feltehették kérdéseiket.

A délelőtti program további szakmai előadásokkal folytatódott. Polgárné Németh Judit számviteli ügyintéző a horgászjegy értékesítő programot mutatta be, míg Tóth Milán információs és szervezési előadó a tagegyesületekkel történő elszámolás és számlázás rendszerét ismertette. Szakmai programok mellett volt egy kis vidám vetélkedő is.

A találkozó délutáni része a játékos csapatépítő programok köré épült. A "Győr-Vas összecsapás" házi vetélkedő során a résztvevők több versenyszámban mérhették össze ügyességüket és kreativitásukat. A halas kirakó puzzle [🧩] , a játékhal fogás [🎣] , és a gumicsizma hajító verseny [👢] mind remek lehetőséget nyújtottak a csapatok közötti barátságos versengésre.

A délután zárásaként egy közös séta keretében megtekintették a Pinka patak vaskeresztesi szakaszát, ahol alig tíz napja még az árvíz volt a főszereplő.  A barátságos vetélkedőben most a Vasi vizek csapata győzött  , de a győri kollégák visszahívásának köszönhetően lesz még lehetőség az egyenlítésre. 

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége képviseletében Ivancsóné Dr. Horváth Zsuzsanna ügyvezető elnök köszönetet mondott a házigazdáknak a tartalmas programokért.
A résztvevők nemcsak új ismeretekkel és élményekkel gazdagodtak, hanem a közösségi szellem is erősödött a két szövetség között. A találkozó jól példázta, hogy a szakmai programok és a közös szórakozás egyaránt fontos szerepet játszanak a tagszövetségek hatékony együttműködése és a közösségépítése terén.

Köszönjük a látogatást Vas vármegyében!

Kapcsolódó képgaléria


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

20.67°  Páratartalom: 99%