Széchenyi Terv Plusz

Trabucco - Damil.hu Vasi Vizeken Feeder Kupa elmarad

2021.03.31. Megosztom

Ezúton tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy a 2021. április 10-re szombatra tervezett Trabucco - Damil.hu Vasi Vizeken Method Feeder Kupa a versenynaptárból törlésre került a szervezők döntése alapján, a járványhelyzet jelenlegi állására való tekintettel. Az eredtileg másnapra kiírt, április 11-re meghirdetett Vasi Vizeken - Tacklebait Method Feeder Kupa megrendezéséről jövő kedden születik végleges döntés.

Trabucco - Damil.hu Vasi Vizeken Feeder Kupa elmarad

A romló járványügyi helyzet miatt a Vasi Vizeken - Tacklebait Method Feeder Kupa szervezői 2021. április 06-án kedden 15.00 óráig döntenek a verseny megtartásáról, vagy törléséről. Kérünk mindenkit, hogy aki szeretne indul versenyen, vagy esetleg lemondaná indulását bármilyen okból, az tegye meg 2021. április 06. (kedd) 9.00 óráig, hogy a szervezők megalapozott döntést tudjanak hozni.
Nevezések lemondását a toth.milan@vasivizeken.hu e-mail címen vagy telefonon a +36 70 3399 709-es telefonszámon várjuk.

A már biztosan törlésre került Trabucco - Damil.hu Vasi Vizeken versenyre korábban nevezést leadó horgászok közül, akik nem regisztráltak a vasárnapi Vasi Vizeken - Tacklebait  Feeder Kupára, de az elmaradó szombati verseny helyett, elindulnának a vasárnapra tervezett horgászversenyen, azokat kérjük mielőbb adják le nevezésüket. 
Regisztrálni az április 11-re tervezett Vasi Vizeken - Tacklebait  Feeder Kupára ide kattintva lehetséges.  

Átnevezés esetén a korábban befizetett nevezési díjat átvezetjük a vasárnapi versenyre. Amennyiben a Trabucco - Damil.hu Vasi Vizeken Feeder Kupa nevezési díját befizették, de a vasárnapi versenyen nem szeretnének indulni, abban az esetben kérjük az info@vasivizeken.hu címre a bankszámlaszámuk megadásával jelezzék ezt a Szövetség részére és visszautalásra kerül a befolyt nevezési díj.

A járványügyi helyzet fennállása miatt a jövő vasárnapi versenyen kizárólag az országos előírásokkal összhangban érvényes versenyzői engedéllyel (3000 Ft) lehet részt venni, mely a horgaszjegy.hu oldalon otthonról is on-line intézhető - (Bővebb információ ide kattintva érhető el.) - vagy a közeli horgászegyesületben is megváltható.

A horgászversenyen csak az indulhat el, aki a MOHOSZ által kiadott nyilatkozatot (Itt letölthető: https://nyito.mohosz.hu/index.php/letoltesek?download=49:eu-nyilatkozat-sporthoz-mohosz-210201&start=20) kitölti, aláírja és leadja a versenyszervező képviselőjének.

Köszönjük megértésüket!
Vigyázzunk egymásra!

Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

32.89°  Páratartalom: 47%