Széchenyi Terv Plusz

Tisztújító közgyűlést tartottak Répcelakon

2021.07.05. Megosztom

Mai napon rendezte meg a Répcelaki Bányász Horgász Egyesület a hagyományos közgyűlését, melyen a vezetők beszámoltak az elmúlt egy év történéseiről és az elvégzett közösségi feladataikról. Az idei ülés nemcsak abban volt rendkívüli, hogy a járványügyi helyzet miatt januárról el kellett halasztani az ülést nyárra, hanem az öt évente kötelező tisztújításra is most került sor a vezetőség mandátumának lejárta miatt.

Tisztújító közgyűlést tartottak Répcelakon

Tóth János egyesületi elnök megköszönte a vezetőtársainak és a répcelaki horgászoknak a támogatását és az együttműködést az elmúlt két évtizedben. A Jelölő Bizottság elvégezte a munkáját és a bizottság elnöke Kiss Zoltán ismertette a jelölteket az új elnökségbe. Az elnöki pozícióra Kádi Attilát jelölték, gazdasági vezetőnek ezután is Kovács Erikát szerette volna a tagság, a titkári posztra is hosszabbítást javasoltak Nagy György személyében.

A Felügyelő Bizottság élén Kádi Attilát Ágoston Zoltán váltja a javaslat szerint, munkáját Töreki Zoltán és Bata Gábor segíti majd.
A Fegyelmi Bizottságot ezután is Pataki Ferenc vezeti, ifj. Galambos Károly és Könczöl András tagságával. A közgyűlésen megjelentek teljes egyetértésben szavazták meg a jelölteket.

Az egyebek napi rendi pont keretében Puskás Norbert a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ügyvezető elnöke köszönetét fejezte ki Tóth Jánosnak az elmúlt 20 évben kifejtett önkéntes munkáért, majd egy Szövetségi ajándékcsomagot adott át emlékül a leköszönő elnöknek. Kádi Attilának a megválasztásához gratulált és kérte az egyesület tagságának, vezetésének aktív támogatását az új elnök munkájához, aki eddig is már rengeteget tett a répcelaki horgászokért. Végül tájékoztatta a megjelenteket a horgászokat érintő aktualitásokról, jövőbeni tervekről, fejlesztésekről.

Zárásként Őri Csaba Répcelak Város Önkormányzata képviseletében szintén megköszönte Tóth János "Öcsi bácsi" munkáját, és további sikereket kívánt Kádi Attilának a következő öt éves ciklusra.
 

Fotókat köszönjünk Winkler Krisztinának a Répce Tv főszerkesztőjének.
 



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

31.78°  Páratartalom: 47%