Széchenyi Terv Plusz

Teltház volt a IV. alkalommal megrendezett Neu Aladár Emlékversenyen

2017.06.05. Megosztom

Kellemes időjárási körülmények és családi hangulatban közel 80 fő tisztelte meg Ali bácsi emlékét azzal hogy ellátogatott és részt vett az emlékére szervezett versenyen. A Spartacus HE. emlékversenyére 37 fő felnőtt, 1 ifi, 2 női, 8 gyermek versenyző nevezett. Sajnos a halak nem fogatták kegyeikbe a horgászokat de, ennek ellenére nagyon jó hangulatban telt a verseny. A mérlegelés után a vezetőség meleg ebéddel kínálta a vendégeket, a menü között szerepelt babgulyás és csülökpörkölt melynek nagy keletje volt. Az ebéd elfogyasztása után került sor az eredményhirdetésre ahol a következő helyezések születtek.

       

 

Felnőtt kategóriában: 
I. hely Bors Sándor
II. hely Balassa Péter
III. hely Borsos Attila

A másik három kategóriában a fogástól függetlenül minden versenyző díjazva lett . Az emlékverseny vándorserlegét Bors Sándornak második alkalommal sikerült elnyerni.

További képek itt >>>

 

Az egyesület önkéntesei a rendszeres vízpart takarítással és kaszálással hozzájárultak a verseny ideális körülmények között történő lebonyolításához, melyet Ezúton köszönünk Nekik. A Spartacus Horgász Egyesület vezetősége ezúton köszöni mindazok segítségét akik hozzájárultak az emlékverseny színvonalas megrendezéséhez!

Beszámolót készítette: Pajtli Ferenc 
Fotó: Spratcaus SHE, Puskás Norbert



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

7.32°  Páratartalom: 83%