Széchenyi Terv Plusz

Technikai és sorsolási információk

2021.05.01. Megosztom

A 2021. május 01-én megtartásra kerülő Kéthatár-tó Vasi Vizeken- Dechatlon Kupa hivatalos tájékoztatásait az alábbiakban tesszük közzé:

Technikai és sorsolási információk

A többszörös fizikai érintést elkerülő sorsolási technika feltételeinek eleget téve a sorsolást a Szövetségi Iroda részéről Puskás Norbert ügyvezető elnök végzte el on-line, mely a  technikai tájékoztatóval együtt szombat reggel 6:30 órakor a Szövetség hivatalos facebook oldalán (https://www.facebook.com/vasivizeken) vált elérhetővé.

A versenyzők részére kihúzott rajthelyek itt olvashatóak >>>

A versenyzők közvetlenül a számukra kisorolt rajthelyre érkezhetnek reggel 8.00 órától. Mivel a verseny 10:00-kor kezdődik, így a rajthelyen mindenkinek 2 óra áll rendelkezésére a felkészülésre és az etetőanyagok, csalik előkészítésére. Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy ebben az időszakban kerüljenek minden csoportosulást, közös ücsörgést, központi parkolóban történő „bandázást”.

Kérünk minden versenyzőt a lehető legkevesebb szociális érintkezésre, a védőtávolságok, illetve a maszkviselési szabályok betartására! Ennek értelmében a rajthelyen nem, de a rajthelyet elhagyva a maszk viselése kötelező. 

Technikai és Covid elleni védekezéssel kapcsolatos információk:
1. A versenyen kizárólag az vehet részt, aki a „Nyilatkozat sportrendezvényen történő részvételhez V4” nyomtatványt kitölti, aláírja és leadja a szervező képviselőjének legkésőbb a csali limiten. Egy versenyzőnek maximum 1 fő kísérője lehet, az Eü nyilatkozat kitöltése a kísérőnek is kötelező! A nyomtatvány letölthető ide kattintva. 
 

2. Verseny menete:

A verseny egy 4 órás fordulóban kerül megrendezésre.

  • 6.30 ON-line közzétett tájékoztató, sorsolás
  • 8.00 - 10.00 Helyek elfoglalása, felkészülési idő
  • 9.50 - 10.00 Etetés
  • 10.00-14.00 Halfogás
  • 14.00-15.00 Mérlegelés
  • 15.00-15.30 Kiértékelés - Eredmények közzététele
  • 15.30 Eredményhirdetés kizárólag a díjazottak részére.

3. Mérlegelés: A versenyző a forduló végén nem hagyhatja el a rajthelyét addig, míg a mérlegelők meg nem érkeznek. A mérlegelés során csak a mérlegelő bizottság és a versenyző tartózkodhat a rajthelyen. Kérjük a segítőket is, hogy ne kísérjék a mérlegelőket a pályán! A versenyző a mérlegeléskor a járványvédelmi okok miatt nem írhatja alá a mérlegelő lapot. A mérlegelést vezető hangosan bemondja a fogott halak össztömegét, melyet a versenyző igen, vagy elfogadom válaszával hitelesít, melyet a mérlegelő megjelöl a lapon.

Eredmények közlése: A mérgelést követően a fogási eredmények kiértékelésére és összesítésére a helyszínen kerül sor. Az eredmények közzétételre kerülnek várhatóan 15.00 órakor itt a www.vasivizeken.hu oldalon.

VÉGEREDMÉNYEK ITT ÉRHETŐEK EL >>>

Díjátadás: A verseny dobogósait, díjazottjait (1-3 helyezett) várjuk kizárólag a díjátadóra, mindenki mást kivételesen arra kérünk, hogy a verseny után hagyja el a versenypályát, és induljon haza!

A fentiek betartását a szervezők szigorúan ellenőrizni fogják, és ezek be nem tartásáért figyelmeztetés, majd sárgalapos figyelmeztetés, legvégső esetben a kizárás jár!

Sikeres versenyzést kívánunk!

Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

25.59°  Páratartalom: 53%