Széchenyi Terv Plusz

TÁMOGATÓI FELHÍVÁS - VERSENYHORGÁSZ TÁMOGATÁSI PROGRAM

2016.11.25. Megosztom

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége (továbbiakban: Szövetség) először hirdet pályázatot a Szövetség tagegyesületeiben tagsággal rendelkező versenyhorgászok részére, akik megyei, országos, vagy nemzetközi horgászversenyeken  kiemelkedő teljesítményt értek el eddig és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük.

Pályázni az alábbi célokra lehet:

    • Versenyhorgászattal összefüggő eszközvásárlás, mely a pályázó regionális (min. 3 megyét érintő), országos és nemzetközi versenyekre való felkészüléséhez és induláshoz szükséges.
    • Útiköltség-támogatás, aminek a segítségével a pályázók eljuthatnak a regionális (min. 3 megyét érintő), országos  és nemzetközi felkészítő edzésekre, versenyekre.
    • Egyéb regionális (min. 3 megyét érintő), országos  és nemzetközi versenyzéshez szorosan kapcsolódó költségekre: nevezési díjak, edzés-és versenynapokra  szállás, területi engedély, etetőanyag, csali  biztosítása.

A pályázatokat csak a mellékelt pályázati űrlapon tudjuk elfogadni. Egyesületektől, klubboktól, egyéb céges csapatoktól nem tudunk pályázatot befogadni. A pályázat postára adási határideje: 2017.március 16. (a postai bélyegző dátuma számít). A pályázati támogatásokról a Versenysport Szakbizottság bevonásával a  végső döntést a Szövetség Intéző Bizottsága hozza 2017. május végéig. Az eredményről minden pályázót írásban értesítünk.

A pályázat elbírálásánál az eddig elért eredményeket vesszük figyelembe, illetve előnyös elbírálásban részesül az a pályázó, akinek anyagi és családi körülményei ezt indokolják, valamint a női és utánpótláskorú, továbbá a fogyatékkal élő versenyzők.  A nyertesekkel a Szövetség támogatási szerződést köt. A támogatást részleges előfinanszírozás, vagy utófinanszírozás formájában nyújtja a Szövetség, amelynek felhasználásáról a pályázó nevére szóló számlamásolatokkal alátámasztott elszámolást kell benyújtani a tárgyév 2017. október 31-ig.

Részletes pályázati fehívás és adatlap letölthető word és pdf formátumban!



    Kiemelt szállásajánlatok

    Közösség
    Elérhetőség

    Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
    Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
    Tel: +36 94 506 835
    Fax: +36 94 506 836
    Mobil: +36 70 33 99 703
    Email: info@vasivizeken.hu
    Web: www.vasivizeken.hu

    Időjárás

    Szombathely

    24.55°  Páratartalom: 81%