Széchenyi Terv Plusz

Holtverseny az iskolai vetélkedő élen álló csapatai között

2022.03.31. Megosztom

A XVII. Vasi Vizeken - Decathlon Általános Iskolai Vetélkedő első levelező fordulójára 14 benevezett csapatból 13 csapat nyújtott be feladatmegoldást. Az első forduló után szép eredmények születtek, így nem meglepő, hogy pontszám egyenlőség van az élen, de még abszolút nem dőlt el semmi.

Holtverseny az iskolai vetélkedő élen álló csapatai között

Az I. forduló feladatsorának javítása megtörtént, az összesített állás megtekinthető ide kattintva. A fiataloknak ötletes csapatzászlót kellett tervezni első feladatként, melyből ismét kiváló munkák érkeztek. Természetesen volt tesztsor halakkal és horgászmódszerekkel kapcsolatos kérdésekkel. 


A második levelező forduló feladatai a hamarosan kiküldésre kerülnek a csapatoknak, de itt is elérhető már.  A feladatok leadási határideje  2022. április 25. (A benyújtásnak az időpontja a feladatot tartalmazó boríték, csomagpostán történő feladásának időpontja. A benyújtási határidőn túl beérkezett feladatokat érdemi vizsgálat nélkül nulla pontra értékeljük.)

A feladatok megoldását a Szövetség címére (9795 Vaskeresztes, 165/4. hrsz.) kérjük megküldeni. A borítékon minden esetben az iskola neve mellett tüntessétek fel a csapat nevét, a megadott módon.

„Vasi Vizeken Ifjúsági Vetélkedő_csapatnév”

A csomagok felbontása és értékelése a leadási határidőt követő 15. napon belül történik. Az eredmények közzétételre kerülnek a Szövetség internetes oldalán.

A helyszíni döntőre - melynek az idei évben kiemelt támogatója a Decathlon Szombathely Sportáruház - az eredeti tervek szerint június elején kerül sor Vaskeresztesen. Amelyre a korábbi évek gyakorlata szerint a levelező fordulók eredményei alapján kapnak meghívást a legeredményesebb csapatok.

Kérünk mindenkit, hogy a második levelező forduló megoldásait lehetőség szerint mielőbb adják postára, hogy a döntőre történő kiértesítéseket mielőbb megtudjuk tenni május utolsó hetében.

A feladatok megoldásához ezúton is gratulálunk minden csapatnak!

A vetélkedő során felmerülő kérdésekkel kapcsolatban örömmel állunk a rendelkezésesre a következő elérhetőségeken:

  • Tel: +36 94 506 835
  • Mobil: +36 70 33 99 703
  • E-mail: info@vasivizeken.hu
Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

6.22°  Páratartalom: 62%