Széchenyi Terv Plusz

Szombaton ismét Pinka-völgyi Halas Nap lesz Vaskeresztesen

2018.07.08. Megosztom

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége fennállásának XXV. évfordulóját ünnepli az idei esztendőben. Ezen jeles évforduló évében Szövetségünk immáron ötödik alkalommal rendezi meg– szintén jubileumi - Pinka-völgyi Halas Napját. Az ünnepi, szabadidős rendezvényt 2018. július 14-én szombaton Vaskeresztesen tartjuk, melyre szeretettel várunk minden kedves horgásztársat és családtagját.

Szombat délelőtt hagyományos halételkészítő versenyen és kispályás labdarúgó kupán mérhetik össze tudásukat a céges, baráti, vagy családi csapatok. Természetesen reggel barátságos horgászverseny is kezdetét veszi. A beérkezett nevezések száma miatt már csak a halételkészítő versenyre tudunk csapatokat fogadni. A horgászverseny és a foci kupa már a nevezési határidő előtt betelt. Az V. Pinka-völgyi Halas Napon számos szórakoztató program mellett délután lesz halétel kóstolás is az Agrárminisztérium és a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet támogatásával. A látogatókat 13.30 órától halászlével, 15.00 órától különböző halételekkel várjuk a készlet erejéig. A hagyományos halászlék mellett díjmentes citrusos halpogácsa kóstoló is lesz Májky Szaki - Bősz Miklós-konyhájából. Gyermekeket 14 órától ingyenes ugráló vár, arcfestés, lufihajtogató bohóc, zsonglőr birodalom, kézműves foglalkozás várja.

Finom halételek mellett színvonalas nemzetiségi táncok is láthatóak lesznek az idei Halas Napon a nardai, a felsőcsatári és a vaskeresztesi csoportok előadásában. 

A színpadon lesz még buborék show Bubi mesterrek, melyet Nagy Jonathan bűvész - illúzionista produkciója követ.

A tombola sorsolást követően az esti vacsorához a Radiogram Band érkezik popslágerekkel kicsit másképpen.

Az esti vacsorát követően érkezik minden korosztály számára szórakoztató, humoros, fergeteges mulatós show-val Polgár Peti a fonogram díjas zenés-humorista.

A sötétedést követően „(Ne) játssz a tűzzel” tűzzsonglőr produkciójával kápráztatja el a vendégeket a Lángoló Leguánok Tűzzsonglőr & Tűztánc Társulat.

Az esti mulatozást végül Türk Attila tánczenés produkciója zárja. Ne feledje 2018. július 14-én szombaton Vaskeresztesen találkozunk! Mi már készülünk, Ön se maradjon otthon! 

A programokon történő részvétel díjmentes! Részletes információ és nevezés a www.vasivizeken.hu oldalon és 06-94- 506-835-ös telefonszámon!

Horgásszunk, főzzünk, szórakozzunk együtt 2018. július 14-én Vaskeresztesen!

Következő 25 évet is töltsük együtt vasi vizeken!

Versenykiírások, nevezési felületek:

Részletes program a rendezvény plakáton olvasható:

 



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

9.55°  Páratartalom: 67%