Széchenyi Terv Plusz

Szakbizottsági, reszortfelelősi tisztségekre várjuk a jelöléseket

2019.01.06. Megosztom

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége 2018. év tavaszán tisztújító Küldöttgyűlést tartott, melyen megválasztásra kerültek a szervezet vezető tisztségviselői és az Intéző Bizottság. Az Intéző Bizottság jogosult a Szövetség egyes feladatait ellátó szakbizottságokat létrehozni, reszortfelelősöket kinevezni. A reszortfelelősök, bizottságok tagjai, elnökei nem minősülnek vezető tisztségviselőknek. A bizottságok vezetői és a bizottsági tagnak felkérhető személyek köre nem esik korlátozás alá.

Szakbizottsági, reszortfelelősi tisztségekre várjuk a jelöléseket

A létrehozott bizottságok állandó tagja a Szövetségi Iroda ügyvezető elnöke. A bizottságok vezetőit és tagjait az ügyvezető elnök javaslatára az Intéző Bizottság választja meg. A bizottságok min. 5 – max. 7 főből állnak. A megválasztott tagok közül kerülnek kiválasztásra a bizottságok vezetői.

A soron következő 2019. tavaszi IB. ülésen aktuálissá vált a szakbizottságok, reszort felelősök megválasztása, ezért ezen tisztújítási feladatok megkönnyítése érdekében kérjük horgászat iránt elkötelezett aktív személyi javaslatok benyújtását a tagszervezetektől az alábbi tisztségekre:

  • Reszortfelelősök: versenyfelelős, horgászmester, vízvédelmi-és környezetvédelmi felelős
  • Bizottsági tagság: Versenysport, Ifjúsági és Tájékoztatási, Környezetvédelmi Szakbizottság

A felsorolt tisztségviselők tevékenységüket elsődlegesen társadalmi munkában végzik. A megbízásuk aktív ellátásával kapcsolatos költségek (pl.: utazási ktg.) megtérítését a Szövetség biztosítja.

A korábbi nyilvántartási és jelölt állítási gyakorlathoz hasonlóan javasoljuk, hogy a személyi javaslatokat az alábbi személyi lapon kerüljenek megküldésre. 

Reszortfelesők, vagy szakbizottsági tagságra javasolt személyek, jelentkezők személyi adatlapjának megküldési határideje: 2019. február 15.

A javaslatokat a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ügyvezető elnökének címezve kell megküldeni a puskas.norbert@vasivizeken.hu e-mail címre, vagy postai úton a Szövetség fenti hivatalos címére.

Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

8.44°  Páratartalom: 61%