Széchenyi Terv Plusz

Szeretett "otthonunk", falunk víz alatt...

2024.06.10. Megosztom

Ezúton tájékoztatjuk a horgásztársakat, érdeklődőket, hogy évtizedek óta nem tapasztalt méretű árhullám érte el a Pinka-völgyét. Az áradás következtében az alábbi tájékoztatást adjuk:

Szeretett "otthonunk", falunk víz alatt...

A mai napon ügyfélszolgálati irodánk nem tud kinyitni és Vaskeresztes megközelíthetősége is korlátozottan lehetséges. A jegyváltás átmenetileg szünetel. Kérjük kérdés, esetén központi számaink helyett, kollégáinkat keressék a mobiltelefonjaikon, vagy e-mailben. Elérhetőségek itt érhetőek el.

Szövetségi Központunk jelenleg még nem érintett az árvíz által jelentős mértékben de a 2024. június 12-én szerdára tervezett Vasi Vizeken Általános Iskolai Vetélkedő döntője elhalasztásra kerül a Vaskeresztesi Alpesi-tó vízállásának rendeződése utánra. A csapatokat értesíteni fogjuk az új időpontról.

A Pinka-holtágunkon található jóléti létesítményeinket elragadta az ár, így az áradás levonulása után látjuk a pontos károkat, de az már most kijelenthető, hogy jelentős kárunk keletkezett többekhez hasonlóan és azon fogunk dolgozni, hogy helyreállítsuk a kedvelt horgászhelyszínünket.

Szövetségünk és az Alpesi Fogadó lehetségeihez mérten igyekszik segíteni Vaskeresztesen, ezért kérjük T. horgásztársak türelmét a héten az esetleges ügyviteli, hétvégi versenyekszervezésével kapcsolatos fennakadások miatt.

Köszönjük ezúton is minden önkéntesnek, szakembernek, akik eddig és most is azon dolgoznak, hogy a Pinka-völgye épített értékei megmaradjanak. 
Akinek lehetősége van segítse az ott élőket és együtt imádkozzunk, hogy további csapadék ne érkezzen, mert már így is óriási károkat szenvedett el a térség... 

 



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

20.67°  Páratartalom: 99%