Széchenyi Terv Plusz

Szép fogások, kedvezmények

2017.06.04. Megosztom

 

Porpáczi Tamás horgásztársunk a Máriaújfalui- Hársas-tavon fogta a képen látható csodálatos 10+-os amurt tegnap éjjel. A hal beküldésével ő a hatodik horgász, aki regisztrált a "Fogd meg és engedd vissza" kezdeményezésünkre és megítélésünk szerint alkalmas a 10 %-os horgászjegy kedvezmény megadására!

   

Barki Jenő horgásztársunk a Szombathelyi Csónakázó-tavon fogta a képen látható csodálatos 10+-os pontyot. Még horogra került ugyanezen helyszínen egy 5 kg-os pontyot is.  A hal beküldésével ő az ötödik horgász, aki regisztrált a "Fogd meg és engedd vissza" kezdeményezésünkre és megítélésünk szerint alkalmas a 10 %-os horgászjegy kedvezmény megadására! A fényképeket Fördős István halászati őr készítette. 

    

Mozsár Gábor horgásztársunk a Gersekaráti Sárvíz-tavon fogta a képen látható csodálatos 10 kg-os amurt bojlizva. A hal beküldésével ő a negyedikhorgász, aki regisztrált a "Fogd meg és engedd vissza" kezdeményezésünkre és megítélésünk szerint alkalmas a 10 %-os horgászjegy kedvezmény megadására.

Dezső Péter horgásztársunk a Marcal folyón fogta a képen látható csodálatos 76 cm-es, 4 kg-os balint. Óriási élmény volt a horgász tájékoztatása szerint fogás, mert 5-15 gr-os pergető bottal és egy 2000-es kis orsóval sikerül 6-7 perc után szákba terelni a halat. A hal beküldésével ő a harmadik horgász, aki regisztrált a "Fogd meg és engedd vissza" kezdeményezésünkre és megítélésünk szerint alkalmas az 5 %-os horgászjegy kedvezmény megadására.

Kránicz Szabolcs horgásztársunk a gersekaráti Sárvíz-tavon fogta a képen látható csodálatos 9 kg-os pontyot. A hal beküldésével ő a második horgász, aki regisztrált a "Fogd meg és engedd vissza" kezdeményezésünkre és megítélésünk szerint alkalmas az 5 %-os horgászjegy kedvezmény megadására.

Németh Péter horgásztársunk regisztrált elsőként a "Fogd meg és engedd vissza" kezdeményezésünkre. Péter a magyarszecsődi tavon március elején fogta a képen látható gyönyörű pontyokat, melyből az egyik 9 kg volt (első három kép) és alkalmas az 5 % horgászjegy kedvezmény megadására.

Gratulálunk a pecásoknak!

A halakról és visszengedésükről további képek láthatóak a Szövetség facebook oldalán.

Reméljük ezen gyönyörű halak még sok embernek tudnak örömet okozni!



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

25.67°  Páratartalom: 75%