Széchenyi Terv Plusz

Sporthorgászok figyelem

2007.02.27. Megosztom

Kedves Sporttárs!

 

 

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége az elmúlt évben felvette a kapcsolatot egy nemzetközileg ismert halbiológussal, aki elvállalta, hogy a 2007. évben a Szövetség számára a szülőállatok beszerzésének függvényében nagy tételben mesterségesen szaporítja az alábbi halfajtákat:

domolykó, paduc, márna,

A halbiológus számára elengedhetetlen fontos lenne a szaporításhoz néhány vasi patakban élő anyaállat befogása. Az idő rövidsége miatt, arra az elhatározásra jutottunk, hogy minden regisztrált versenyhorgászt postai úton kiértesítünk. A fenti célok elérésnek érdekében, kérjük vegyél részt az I. Lörincz László nevét viselő horgásztalálkozón 2007. március 17-én (szombat) Horvátlövőn a Pinka patakon. A talákozó ideje reggel 7 óra, helyszíne horvátlövői Pinka parti parkoló.

A részleteket a helyszínen egyeztetjük, de kérünk Téged, hogy hozd magaddal a következő felszereléseket is: merítőszák, nagyméretű haltartó, horogszabadító. Lörincz Laci emlékének adózunk a horgászat megszervezésével, valamint részvételeddel biztosítod, hogy egyedülálló program indulhat Vas megye természetes vizeinek őshonos halai visszapótlására.

A résztvevők teljes névlistáját a Szövetség honlapján kikommunikáljuk, hogy országszerte látható legyen kik azok a személyek, akik ténylegesen tettek e csodálatos hobbi fennmaradása érdekében.

A barátságos horgásztalálkozó célja, hogy a fenti halfajták közül minél több ivarérett egyedet befogva biztosítani tudjuk a minőségi szaporításhoz szükséges halakat.

Kérünk Téged, hogy részvételi szándékodat a 06/70-33-99-703-as telefonszámra jelezd 2007. március 14-ig, tekintettel arra, hogy előző este Szövetségünkhöz érkezik egy speciális kéttartályos halszállító autó, amellyel másnap a remélhetőleg sikeres horgászat "végeredményét” tudjuk elszállítatni.



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

27.25°  Páratartalom: 55%