Széchenyi Terv Plusz

Sajtó -és nyomdai hibák tisztázása a horgászrend vonatkozásában

2018.01.15. Megosztom

Az elmúlt napokban egyre több horgász fordult Szövetségünkhöz, hogy a megyei napilapban és helyi rádiókban kikommunikálásra került a következő információ: "a turisztikai főszezonban június 1. és augusztus 31. között a Vadása tavon tilos lesz horgászni." Ezen információ valótlan, kizárólag a Vadása tó strandjának területére vonatkozik ez a szabályozás.

Sajtó -és nyomdai hibák tisztázása a horgászrend vonatkozásában

A horgászjegyek mellé kiadott helyi horgászrendben és a honlapunkra kihelyezett horgászrendi változásokat összefoglaló dokumentumban sem általános tilalom szerepelt. A Vadása tó -és előtározója egész évben várja a horgászokat!

Egyúttal jelezzük, hogy a horgászjegyek mellé kiadott papíralapú horgászrendben a Gersekaráti Sárvíz-tó és a Pinkamindszenti-tó vonatkozásába nyomtatási hiba miatt -véletlenül - nem került törlésre a tiltott módszerek közül a pergetés, illetve a műcsalis horgászat. Természetesen ezeken a tavakon is lehet műcsalis horgászatot folytatni a korábban kiadott információkkal összhangban. A horgászjegyeken található QR kódokkal elérhető on-line horgászrendekben már január elején elvégeztük a javítást.
 
 
Elnézésüket kérjük a fenti hibákból eredő bizonytalanságokért!


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

1.22°  Páratartalom: 91%