Széchenyi Terv Plusz

Répcementi HE. győzelmével zárult az idei Répce kupa

2019.09.01. Megosztom

Immáron 12. alkalommal került megrendezésre a Répce kupa elnevezésű barátságos csapat és egyéni horgász verseny a Csánigi kavicsbánya tavon. A versenyre három horgász egyesület Bük ,Csepreg és Répcelak öt fős csapata kapott meghívást.

Répcementi HE. győzelmével zárult az idei Répce kupa

A házigazda szerepét idén a Répcelaki egyesület töltötte be. A reggel 7 órakor kezdődő regisztrációt követően a házigazdák bőséges reggelivel látták el a résztvevőket, majd a megnyitót követően a versenyzők elfoglalták horgász helyeiket és kezdetét vette a négy órás horgászati forduló. 


Gyönyörű időben kezdődött a halfogás, a halak kiválóan reagáltak az etetésre, és a verseny első felében, a tó fantasztikus bodorka állományának köszönhetően szépen gyarapodtak a fogások. Főleg a spicc botoké volt a főszerep, az egészen rövidtől akár a 7-8 méter hosszig.

A forduló második felére az apró halak kapókedve alább hagyott, így elő kerültek a match botok és bónusz halak reményében nagyobb csalik kerültek a horgokra. Akadt is jó pár nagy testű amúr, amelyek izgalmas fárasztások után a szákba kerültek.

A verseny lefújását követően a mérlegelés során kezdett kirajzolódni a szoros végeredmény. 2019-bajnok csapata a Csepregi Horgász egyesület lett, második a Büki H. E., harmadik helyezett a Répcelaki H. E. csapata.

A jó hangulatú versenyt egy közös ebéd és tapasztalat csere zárta.

Jövőre a Büki H. E. ad otthont a rendezvénynek, amelyre minden meghívott csapatot szeretettel várnak.

  • Egyéni eredmények:
  1. Bata Gábor - Répcelak 6100 gramm 
  2. Varga Bálint - Csepreg 3920 gramm
  3. Farkas Norbert - Csepreg 3280 gramm


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

10.11°  Páratartalom: 75%