Széchenyi Terv Plusz

Répcelaki HE. bemutató horgászatának beszámolója

2024.04.22. Megosztom

Április 20-án került megrendezésre a répcelaki horgász szakkörhöz kapcsolódó bemutató horgászat, melyről az alábbiakban egy kisebb beszámolót olvashatnak.

Répcelaki HE. bemutató horgászatának beszámolója

A Répcelaki tó magas vízállása miatt, a Vassurány-tavon lett megszervezve a bemutató horgászat. Reggel 9 órakor már gyülekeztek a fiatalok szüleik kíséretében. Mészáros Károly a Vassurányi SHE. elnöke fogadta a gyerekeket a gyönyörű, gondozott tó partján. Röviden beszélt a tó adottságairól és az egyesületi közösségi életről. 

Ezt követően a megjelenteket Kádi Attila a szakkörvezető üdvözölte, külön köszöntve Szákovics Imre világbajnok horgászt, aki már több ízben is támogatta a gyerekeket és tartott bemutató horgászatot. Imre ezúttal is kisebb ajándékkal érkezett, etetőanyagot biztosított minden gyermek részére. Ezen a napon rakósbotos és matchbotos horgászatba avatta be az érdeklődő gyerekeket. A bemutatót érdeklődve figyelték a gyerekek, majd kezdődött a közös horgászat.

Minden fiatal fogott halat, több nagyobb pontyot is sikerült szákba terelni. A fiatal horgászok kipróbálhatták a rakósbotos horgászatot, ahol szinte sorban állás volt, hogy felülhessenek a horgászládára és Imre segítségével sorban fogták a halakat. A résztvevőknek édességgel kedveskedtek, finom üdítővel és süteménnyel.

Délben közös ebédre került sor melyet a répcelaki egyesület gazdasági vezetője, Kovács Erika készített. Remek hangulatban telt a nap, amelyről még sokáig fognak beszélni a gyerekek.

A Répcelaki Városi Bányász HE. nevében Kádi Attila köszönetét fejezi ki a Vassurányi HE. vezetőségének a horgászati lehetőség biztosításáért, illetve minden közreműködőnek a kapott támogatásért, segítségért.



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

20.57°  Páratartalom: 64%