Széchenyi Terv Plusz

Rendkívűli tájékoztatás a koronavírus terjedésének megakadályozás érdekében

2020.03.16. Megosztom

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége számára kiemelten fontos a horgásztársak és a munkatársai, megbízottjai egészsége. A koronavírus további terjedésének megakadályozása és a kialakult helyzet kezelése érdekében március 17-től az alábbi intézkedéseket hirdetjük ki:

• a Szövetség vaskeresztesi ügyfélszolgálati irodájában a személyes ügyintézés (Pl.: jegyváltás, tanácsadás…stb.) lehetősége határozatlan ideig szünetel. Telefonos (+3694-506-835; +36703399703) és online ügyfélfogadással (E-mail: info@vasivizeken.hu) továbbra is rendelkezésükre állunk. Kollégák az alábbi ügyeleti rendben állnak a horgásztársak rendelkezésére az előzőekben megadott elérhetőségeken:

o Hétfő-kedd-szerda-csütörtök: 8.30 óra – 15.00 óra között

o Péntek: 8.30 óra-13.30 óra között

o Szombat-vasárnap: nincs ügyfélszolgálat

A Szövetség munkatársai hivatali mobiltelefonjaikon az előzőekben elért ügyfélszolgálati időn túl is elérhetőek rendkívüli esetekben.

• Horgászengedély ügyintézést kizárólag így vállalunk az irodán működő Sárvíz-tavi HE. részére:

o Telefonon, vagy e-mailben kell leadni a horgászjegy igénylést a Szövetség hivatalos elérhetőségein. Célszerű a jegyigénylő nyomtatvány használata, mely itt érhető el >>>

o A Magyar Horgászkártya regisztráció megléte kötelező, ha még nem rendelkezik a horgász regisztrációval, akkor előzetesen on-line kell igényelni. (További részletek itt: https://horgaszjegy.hu/online)

o Ügyintézőnk által visszaigazolt engedély árat a 72100440-10061422 számú egyesületi bankszámlaszámra kell elutalni.

o Az utalás beérkezését követően az elkészült állami horgászokmányt és területi jegyet ajánlott levélként kipostázzuk a horgásztárs által megadott címre. (A jegyigényléstől számított 7 napon belül tudjuk várhatóan ezen igényeket teljesíteni.)

Az állami horgászvizsgák megrendezése 2020.04.15-ig felfüggesztésre kerül, ezért elmaradnak a korábban meghirdetett horgászvizsgák is Szombathelyen, Ölbőn és Sopronban egyaránt. Horgászvizsga nélkül 1 botos horgászatra jogosító 3 hónapig érvényes on-line turista állami jegyet (https://horgaszjegy.hu/tourist-hu) és szintén on-line elérhető 2500 Ft-os turista vasi napi jegyet (https://nyito.horgaszjegy.hu/vizek/209/sporthorgasz-egyesuletek-vas-megyei-szovetseg-vizei-) ajánljuk azon horgászjelöltek figyelmébe, akik most nem tudnak vizsgát tenni, de szeretnének horgászni a vasi vizek partján.

A sikertelenül kézbesített Magyar Horgászkártyák szövetségi kiadása felfüggesztésre került határozatlan ideig.

• A Vasi Vizeken Általános Iskolai Horgászvetélkedő I. feladatának beküldési határideje 2020. március 20-ról 2020. április 17-re meghosszabbításra került.

A halászati őrök részére minden horgász köteles az okmányok átadása nélkül felmutatni a kért engedélyeket és okmányokat. A horgásztársak és a halászati őrök kerüljék az üdvözlés szokásos formáit, így a kézfogást is.

• A horgászok egymástól a vízpartokon min. 5 méteres távolságban helyezkedhetnek el. Amennyiben a horgásztárs nincs megfelelő egészségügyi állapotban, akkor más egészségét NE veszélyeztesse a vízpartokon sem. Kérjük, aki betegséggel küzd maradjon otthon és pihenje ki a betegségét!

A Szövetség szervezeti rendszerébe tartozó horgászegyesületeknél valamennyi horgászversenyt, közgyűlést és egyéb programot 2020.04.15-ét megelőző kezdő időponttal határozatlan időre el kell halasztani.

Számítunk megértésükre, vigyázzunk egymás egészségére!

Együttműködésüket megköszönve, horgászüdvözlettel:

 

Puskás Norbert sk.  ügyvezető elnök    /     Seregi Miklós sk. elnök

     

Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

32.89°  Páratartalom: 44%