Széchenyi Terv Plusz

Rekordszámú indulóval kezdetét veszi a XIV. Vasi Vizeken Általános Iskolai horgászvetélkedő

2019.03.03. Megosztom

Immáron tizennegyedik alkalommal megrendezésre kerülő, általános iskolás gyermekek számára kiírt horgászvetélkedőnkre az idei évben 32 csapat adta be nevezését. A verseny célja az elmúlt évek során nem változott, a legfontosabb hogy a résztvevő fiatalok megismerjék Vas megye természetes vizeinek élővilágát és megismerkedjenek a horgászat alapjaival egy játékos vetélkedő keretein belül. Az első levelező forduló feladatlapjai a mai napon kiküldésre kerültek a nevezők részére.

Rekordszámú indulóval kezdetét veszi a XIV. Vasi Vizeken Általános Iskolai horgászvetélkedő
A résztvevő csapatok a fenti célok elérése érdekében kétfordulós elméleti levelező versenyen mérik össze tudásukat. A levelező fordulók zárásaként a csapatok egy helyszíni vetélkedőre jutnak tovább, ahol kiderül, hogy melyik csapat ismeri legjobban a vasi vizeket. A szellemi tudás tesztelése mellett ismét sor kerül a döntő keretein belül egy közös csapat horgászversenyre is, ahol a fiatalok a korábban elsajátított elméleti tudásukat kamatoztathatják immár pecabottal a kezükben.
 
A verseny központi témakörei: víz, hal, környezet, melyekhez szorosan kapcsolódó tesztfeladatot a Szövetség Ifjúsági Bizottságának tagjai készítették el. A feladatok a nevezéskor megadott e-mail címekre kiküldésre kerültek, illetve jelen hír allatt mellékletben elérhető.
 

Az első levelezős feladatsor megoldásának benyújtási határideje:
2019. március 22.
 
A csomagok felbontása és értékelése a leadási határidőt követő 15. napon belül történik. Az eredmények közzétételre kerülnek a Szövetség internetes oldalán.
 
A feladatok megoldásához az Ifjúsági Szakbizottságunk sok sikert kíván!
 
A vetélkedő során felmerülő kérdéseitekkel kapcsolatban örömmel állunk a rendelkezésetekre a következő elérhetőségek bármelyikén:
 
Tel: +36 94 506 835 - Mobil: +36 70 33 99 703 - E-mail: info@vasivizeken.hu
 
Fotón Vajai Patrícia látható egy hétvégén fogott aranyhallal az Abért tavon.
Letölthető dokumentumok


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

4°  Páratartalom: 95%