Széchenyi Terv Plusz

Profival pecázhatott a csákánydoroszlói kisfiú

2020.05.31. Megosztom

Május utolsó vasárnapja a Nemzetközi Gyermeknap. A Vas Népénél és a vaol.hu-nál ez azt jelenti, hogy ismét teljesítették sok gyermek kívánságait. Bérdi Áron csákánydoroszlói óvodás híres horgásszal szeretett volna részt venni egy horgászkalandon.

Profival pecázhatott a csákánydoroszlói kisfiú

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége csapata volt a Vas Népe segítségére a kívánság teljesítésében, amely megszervezte, hogy találkozhasson Németh Balázs világbajnoki ezüstérmes versenyhorgásszal. - Élmény volt vele horgászni; meglepő módon ügyesen fárasztotta a halakat, az elején nagyon ráérzett a dologra. Biztos, hogy jó horgász lesz belőle – mondta el Németh Balázs az Abért tavon tartott közös horgászaton. Áron is beszámolt élményeiről: - Jól sikerült a délután, fogtam halakat: négy kárászt, egy pontyot. Megtanultam a csalizást és azt is, hogyan kell a horgot kivenni a hal szájából – árulta el.

A pecázás végén Puskás Norbert ügyvezető elnök gyermek horgászengedéllyel és horgászbottal, valamint ajándékcsomaggal ajándékozta meg.

Németh Balázs és Polyák Csaba a Magyar Országos Horgász Szövetség method feeder szakág szövetségi kapitánya is további horgászajándékokkal lepte meg a kisfiút.

Áron köszönetképpen egy horgászatot ábrázoló rajzzal készült újdonsült horgászbarátainak.

A program "halsimogatással", közös fotózkodással, valamint Tóth Emil halászati őrtől kapott saját termelésű eper majszolással zárult.

Áront és családját az új felszerelésekkel és élményekkel Sipos Károly halászati őr szállította haza a halőri a terepjáróval.

 

BOLDOG GYERMEKNAPOT kívánunk Áronnak és minden gyermeknek. Köszönjük Mindenkinek a segítséget a kívánság teljesítésében.

 



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

8.44°  Páratartalom: 66%