Széchenyi Terv Plusz

Pölöskén versenyeztek a vasi horgászvezetők elmúlt vasárnap

2019.09.07. Megosztom

A hagyományoknak megfelelően a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége immáron negyedik alkalommal tartott tisztségviselői és munkatársai részére barátságos horgászversenyt, melynek helyszíne idén a Pölöskei Horgásztó volt.

Pölöskén versenyeztek a vasi horgászvezetők elmúlt vasárnap

A reggeli megnyitón Seregi Miklós elnök és Puskás Norbert ügyvezető köszöntőjét követően Balázs Árpád a Pölöskei Horgászok Egyesület elnöke üdvözölte a pecásokat és mutatta be az általuk kezelt horgászvizet, valamint az egyesület mindennapjait.

A köszöntőket követően sor került a Győri Likőr Zrt által felajánlott italokkal a baráti verseny horgászhelyeinek kisorsolására. A rekkenő hőségben megtartott versenyen a nagytestű halak elkerülték a horgokat, de apró keszegekből, törpeharcsából, aki ügyes volt tudott több kg-ot is horogra csalni a mérlegelésig.

A szerencsésebbeknek, azért akadt néhány ponty, kárász is a horogra. A mérlegelést követően a nap fáradalmait, tapasztalatait, élményeit a házi gazdák által készített finom pörkölt és kiváló lángos mellett tudták átbeszélni a versenyzők.

Az eredményhirdetésen a bronzérmet a Kerkaszentkirályi HE. vezetői Gróf János -Csótár János vehették át 6460 grammos fogással. A képzeletbeli dobogó második fokára Kovács Ákos – Kajtár László (Büki HE) alkotta csapat állhatott 7160 gramm fogott hallal. A nap győztese 9730 gramm hallal Endrődy Zoltán- Molnár Miklós párosa lett a Pannónia HE színeiben. A verseny zárásaként Puskás Norbert ügyvezető elnök gratulált a helyezetteknek és köszönetet mondott a Pölöskei HE. vezetőinek a verseny megszervezésében nyújtott segítségért. A jó hangulatú program egy közös csoportképpel zárult. 

Kapcsolódó képgaléria


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

8.9°  Páratartalom: 82%