Széchenyi Terv Plusz

Pannon Térségfejlesztő Egyesület évzáró rendezvénye volt Vaskeresztesen

2016.11.25. Megosztom

A Pinka határfolyónk varázslatos völgye, a Vas hegy lankái között megbújt kedves települések sajátos varázsa, az őszi délután szokatlan melege kísért bennünket a Pannon Térségfejlesztő Egyesület évzáró rendezvényére. A 2014-2020-as tervezési időszakban a szombathelyi járás 39 települését érintő Helyi Fejlesztési Stratégia elkészítésének feladatát és a térség képviseletét - a Miniszterelnökség jóváhagyásával, illetve a települések meghatalmazása alapján - a Pannon Térségfejlesztő Egyesület látja el. Az Egyesület feladatának tekinti a települések érdekeinek képviseletét, javaslatainak továbbítását, valamint közös térségfejlesztési stratégia és intézkedési terv kidolgozását, nem csak a vidékfejlesztési támogatások előkészítésre vonatkozóan.

 

Vaskeresztes település szélén, vízparti környezetben az Alpesi Fogadó és Horgászturisztikai Központ látványa megállásra kényszeríti az arra utazókat. Elegáns környezet, szívélyes fogadtatás, kötelező adminisztráció után az egyesület tagjai a találkozást felhasználva beszélgettek az év történéseiről, tervekről, meg valósult eredményekről, és az egyesülés tagjait összekötő barátságról.

 

A tervezett napirend előtt Puskás Norbert a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ügyvezető elnöke egy színvonalas prezentációban értékes információkat közölt a szövetség jelenéről, az eredményekről és a horgászokat érintő változásokról.

A közgyűlés fő napirendjeként PANTÉR Egyesület elnöke Varga Albin adott tájékoztatást a munkaszervezet jelen helyzetéről, a munkaszervezet tevékenységéről, a pályázati lehetőségeink irányairól. A közgyűlés elfogadta a módosított költségvetési javaslatot, és új tagot vett fel soraiba.

A rendezvény további érdekessége, Mittlné Ódor Anita borász a hegyközség elnökének borkóstolóval egybekötött előadása, amit a jelenlévők a keresztesi borok kóstolgatása közben tapssal jutalmaztak. A rendezvény egy kiadós vacsorával, kellemes italok fogyasztásával, és nagyon jó ízű beszélgetéssel zárult az Alpesi Fogadóban.

Forrás:  Csabai János a Gencsapáti-Perenye Polgárőr Egyesület elnöke, www.panter.hu  



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

24.55°  Páratartalom: 81%