Széchenyi Terv Plusz

Pannon élmény rajzpályázat

2022.03.02. Megosztom

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége RAJZPÁLYÁZATOT hirdet a 3-14 éves korosztály részére, a Helyi értékek és élmények promóciója a Pannon Térségfejlesztő Egyesület területén című projekt (Projektazonosító: 3007530679) keretében.

A rajzpályázat célja, hogy a Pannon Térség településein és környezetében - Acsád, Balogunyom, Bozzai, Bucsu, Csempeszkopács, Dozmat, Felsőcsatár, Gencsapáti, Gyanógeregye, Horvátlövő, Ják, Kisunyom, Meszlen, Narda, Nárai, , Nemesbőd, Nemeskolta, Perenye, Pornóapáti, Rábatöttös, Rum, Salköveskút, Sé, Sorkifalud, Sorkikápolna, Sorokpolány, Söpte, Szentpéterfa, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Torony, Vasasszonyfa, Vaskeresztes, Vassurány, Vasszécseny, Vasszilvágy, Vát, Vép, Zsennye - fellelhető értékek bemutatásra kerüljenek, és azok az élmények, amelyeket a térség tud nyújtani az ide érkező turistáknak, gyerekeknek illetve a helyi lakosoknak.

A PÁLYAMŰVEK TÉMAKÖREI LEHETNEK:

1.  Tájkép és csendélet

2.  Életkép - Élmények

3.  Horgászfogások és horgászélmények

A PÁLYAMŰ ELKÉSZÍTÉSÉNEK FORMAI KÖVETELMÉNYEI:

  • A pályázati kiírásnak megfelelő témájú pályaművel (rajzzal, grafikával, festménnyel stb.) lehet pályázni.
  • A technikára és a pályamű címére vonatkozó megkötés nincs.
  • Egy pályázó legfeljebb egy témában nyújthat be pályaművet.
  • A pályaműveket legalább A/4-es, de maximum A/3-as formátumban lehet készíteni és benyújtani.
  • A pályamű hátoldalán fel kell tüntetni:
    - a pályamű pályázat szerinti témáját,
  • a pályamű címét,
    - készítőjének nevét,
    - készítőjének születési dátumát
  • a készítő óvodájának/iskolájának a nevét,

- elérhetőségét (cím, törvényes képviselő tel. száma és e-mail címe)

  • A pályaművek mellé csatolni kell a szülő/törvényes képviselő (1. számú melléklet), megfelelően kitöltött nyilatkozatát, amelyben hozzájárul a pályázat kapcsán a gyermek személyes adatainak kezeléséhez, valamint az eredeti mű kiállításához, zsűrizéséhez, a kiállításról, illetőleg a pályázatról történő híradásokban történő megjelentetéséhez, ide értve a kiállításról és pályázatról készült sajtóanyagokban történő megjelenést is. A felhasználáshoz és adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozat kitöltésének hiányában, illetőleg annak nem megfelelő kitöltése esetén az adott pályamű nem kerül értékelésre és a pályázatban nem vesz részt.

A PÁLYAMŰ BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA ÉS  HATÁRIDEJE:

A pályázó a pályaművet a törvényes képviselő nyilatkozatával zárt borítékban – a pályázat címének („PANNON ÉLMÉNY RAJZPÁLYÁZAT”) borítékon való feltüntetésével – nyújthatja be a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége (9795 Vaskeresztes, 165/4. hrsz.) részére postai úton 2022. március 01 – 2022. április 29. között.

Benyújtási határidő: 2022. április 29. (A benyújtás időpontja a pályaművet tartalmazó boríték, csomag postán történő feladásának időpontja. A benyújtási határidőn túl beérkezett pályaművek érdemi értékelés nélkül elutasításra kerülnek.)

A PÁLYAMŰVEK ÉRTÉKELÉSE:

A pályaműveket szakértők mellett a Szövetség felkért tisztségviselőiből álló zsűri értékeli.

Az eredményeket az értékelést követően a http://www.pannonelmeny.hu/ weblapon, valamint a https://m.facebook.com/pannon.elmenyek facebook oldalon is közzétesszük, illetve a nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük. 

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége fenntartja a jogot, hogy a pályázati felhívást bármikor indoklás nélkül visszavonja, vagy módosítsa.

A PÁLYAMŰVEK DÍJAZÁSA:

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége a pályaműveket három korcsoportban díjazza az alábbiak szerint:

  • 3-6 éves (2016-2019. között születettek),
  • 7- 10 éves (2012-2015. között születettek),
  • 11-14 éves (2008-2011. között születettek).

Korcsoportonként az 1-3 helyezett díjazásban részesül. A díjazottak értékes ajándékutalványt, ajándékcsomagot, oklevelet és emléktárgyat vehetnek át a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége által szervezett díjátadó ünnepség keretében.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége fenntartja a jogot, hogy a beküldött pályaműveket a Szövetség PR kommunikációjához (kiadvány, sajtó, TV, naptár, weboldal, facebook stb). az alkotók nevének feltüntetésével szabadon felhasználhassa.

Vaskeresztes, 2022. március 01.

Sok sikert kívánunk!

Sporthorgász Egyesületek
Vas Megyei Szövetsége

Letölthető dokumentumok


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

11.14°  Páratartalom: 52%