Széchenyi Terv Plusz

Pajtli László győzelmével zárult az idei Vadása Kupa

2018.06.19. Megosztom

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége 2018. június 16-án szombaton rendezte meg a hobbi horgászok számára meghirdetett Vadása kupát.

Pajtli László győzelmével zárult az idei Vadása Kupa

A reggeli helyszíni regisztráció során 17 fő felnőtt horgász jelezte indulási szándékát a Vasi Vizeken versenysorozat hegyhátszentjakabi állomásán, mely létszám a tő adottságait figyelembe véve csaknem "teltházat" jelentett. A nevezések lezárását követően Gerencsér Imre a Vas Megyei Horgász Szövetség versenysport bizottságának tagja köszöntötte a résztvevőket, majd a rövid szabályismertetés után, a helyek kisorsolása következett. 

A verseny elindítását jelző dudaszóra két szektorban kezdődött meg a  4 órás halfogás.  Sajnos, az elmúlt héten bekövetkezett nagy esőzések miatt a körülmények nem voltak éppen ideálisak. Ennek ellenére több pecásnak is sikerült a telepített pontyokból egy-egy nagyobbat is a szákba terelni.

A mérlegelés végén Pajtli László (Spartacus HE.) örülhetett a legjobban, hiszen 7490 grammos összfogása a győzelmet jelentette számára. A másik szektorban Pajtli Tibor (Spartacus HE.) remekelt 5180 grammal, ami szektorgyőzelmet ért, azonban az összetett versenyeben fogása a második helyre volt elég. Harmadikként Császár Zsolt (Határőr SHE.) végzett 5040 grammal, nem sokkal lecsúszva az ezüstéremről. Az eredményhirdetés során a helyezettek kupákat, okleveleket vehettek át a szervezőktől. Gratulálunk minden résztvevőnek, valamint külön köszönet Gerencsér Imrének és segítőinek a színvonalas versenyszervezésért!

Versenysorozatunk szeptemberben folytatódik Gersekaráton. Addig is szeretettel várunk mindenkit a 2018. július 14-én szombaton megrendezésre kerülő V. Pinka-Völgyi Halas Napon, ahol több helyszínen hobbi és versenyző kategóriában is összemérhetik tudásokat a vállalkozó szellemű horgászok!

Vasi Vizeken Vadás Kupa végeredmény:

  1. Pajtli László (Spartacus HE.) - 7490 gr
  2. Pajtli Tibor (Spartacus HE.) - 5180 gr
  3. Császár Zsolt (Határőr SHE.) - 5040 gr

Kapcsolódó képgaléria
Letölthető dokumentumok


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

7.89°  Páratartalom: 83%