Széchenyi Terv Plusz

Országos elismerésben részesült Puskás Norbert ügyvezető elnök

2018.05.27. Megosztom

Elmúlt pénteken Budapesten tartott MOHOSZ Választmányi ülésen a Magyar Országos Horgász Szövetség Elnöksége innovatív, értéket teremtő szakmai munkája és horgász szervezeti vezetői tevékenysége elismeréseként "Horgászatért Emlékérem" kitüntetést adományozott Puskás Norbertnek, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ügyvezető elnökének.

Országos elismerésben részesült Puskás Norbert ügyvezető elnök

A kitüntetés átadása előtt Dr. Dérer István a MOHOSZ elnökhelyettese a következő méltatást mondta el, majd ezt követően  Dr. Szűcs Lajos a MOHOSZ elnöke adta át az elismerést Puskás Norbertnek.

Puskás Norbert 1985.06.27-én született Szombathelyen. Először 2005. május 1-től megbízási szerződéssel dolgozott a szövetségnél, feladatai közé tartozott a pályázatírásban való közreműködés, médiákkal kapcsolattartás, valamint az irodai adminisztráció. 2007. február 1-től szövetségi alkalmazottként a pályázatok ügyintézése és mint ifjúsági felelős a fiatalokkal való foglalkozás volt a feladata. Nevéhez köthetőek az évente megrendezésre kerülő általános iskolás vetélkedők, ezekből az idén lesz a 13. alkalom. 2011. július 12-től a szövetség ügyvezető elnöke. Precíz, pontos és áldozatos munkájának köszönhetően a szövetség több jelentős pályázatot is megnyert, pl. a közelmúltban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program turizmusfejlesztési pályázatán közel 110 millió Ft támogatást nyert el a „Horgászturisztikai fejlesztések a Vasi Vizeken” elnevezésű projekt tavaly tavasszal. Munkájával a területi szövetség és az Elnökség maradéktalanul elégedett.

Szívből gratulálunk az elismeréshez!

Munkájához további sok sikert és jó egészséget kívánunk!

----

Díjátadásról készült fényképet készítette: HGYG (MOHOSZ-MAHOR)



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

16.78°  Páratartalom: 45%