Széchenyi Terv Plusz

Országos elismerésben részesült Laki László alelnökünk

2023.12.19. Megosztom

Elmúlt pénteken Budapesten tartotta évzáró Választmányi ülését a Magyar Országos Horgász Szövetség, melyen a MOHOSZ Elnöksége a több évtizedes horgászszervezeti tevékenysége elismeréseként „Horgászatért Érdemérem” kitüntetést adományozott Laki Lászlónak, a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége alelnökének, a Vasvári Petőfi Horgász Egyesület elnökének.

Országos elismerésben részesült Laki László alelnökünk

A díjátadáson jelen volt Seregi Miklós a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége elnöke és Puskás Norbert ügyvezető elnöke. A kitüntetés átadása előtt Dr. Dérer István a MOHOSZ elnökhelyettese a következő méltatást mondta el, majd ezt követően Dr. Szűcs Lajos a MOHOSZ elnöke adta át az elismerést Laki Lászlónak. 

Laki László a Vasvári Petőfi Horgász Egyesület tagja 1982 óta. Az egyesületében és a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége szervezeti életében is aktívan részt vett és vesz a mai napig különböző tisztségekben, önkéntes feladatokban. 2002-től - immáron 21 éve - tölti be a Vasvári Petőfi Horgász Egyesület elnöki tisztségét. 2003-tól jelenleg is a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége alelnöke, az idei évben az ötödik ciklusát kezdte meg Szövetségi tisztségviselőként. A horgászszervezeti pályája mellett aktívan részt vesz a hal gasztronómia népszerűsítésében. Kezdetektől oszlopos tagja csapatával a Pinka-völgyi Halas Napnak és a vármegyében is számos civil rendezvényen készítenek kiváló halételeket. Vasváron és a vármegyében minden olyan horgász közösségi programot támogat, kezdeményez, mely a horgászat közösségi és civil jellegét erősíti a mai rohanó világban. A horgászat mellett szenvedélye a fotózás és a vadászat.

Szívből gratulálunk az elismeréshez! 

Munkájához további sok sikert és jó egészséget kívánunk!



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

13.9°  Páratartalom: 91%