Széchenyi Terv Plusz

Nyolcadik alkalommal lehet támogatást igényelni

2024.03.18. Megosztom

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége örömmel jelenti be, hogy immár nyolcadik alkalommal hirdet pályázatot a szövetség tagegyesületeiben tagsággal rendelkező versenyhorgászoknak és csapataiknak. Ha regionális, országos vagy nemzetközi horgászversenyeken már kiváló teljesítményt nyújtottál, és további szakmai fejlődésedhez támogatásra van szükséged, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Nyolcadik alkalommal lehet támogatást igényelni

Az egyéni pályázatokat az alábbi célokra lehet benyújtani:

  • Versenyhorgászattal összefüggő eszközvásárlás: Segítséget nyújtunk a szükséges felszerelések beszerzéséhez, hogy felkészülhess és részt vehess regionális, országos és nemzetközi versenyeken.
  • Útiköltség-támogatás: Fedezd az utazási költségeket, hogy részt vehess a felkészítő edzéseken és versenyeken, legyenek azok regionális, országos vagy nemzetközi szinten.
  • Egyéb versenyzéssel kapcsolatos költségek: Nevezési díjak, szállás, területi engedélyek, etetőanyagok és csalik biztosítása a versenyek alkalmával.

Ezenkívül külön csapatpályázatot is meghirdetünk, mely lehetőséget biztosít a csapatoknak regionális, országos vagy nemzetközi versenyeken való részvételhez.

A pályázatokat kizárólag a szövetség honlapján elérhető űrlapon fogadjuk el. Ne feledd, a pályázatok postára adási határideje 2024. április 10. (a postai bélyegző dátuma számít).

A pályázatok elbírálásáról a szövetség Intéző Bizottsága dönt, figyelembe véve az eddigi eredményeket és a jelentkezők személyes körülményeit. Kiemelt figyelmet fordítunk a női és utánpótláskorú versenyzőkre, valamint a fogyatékkal élőkre.

Sikeres pályázást kívánunk minden versenyzőnek és csapatnak! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget a további szakmai fejlődésed és sikereid érdekében!

Letölthető dokumentumok


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

17.25°  Páratartalom: 55%