Széchenyi Terv Plusz

Nem megyünk sehova? Dehogynem! Irány a FeHoVa!!!

2020.02.29. Megosztom

Egy MOHOSZ pályázatnak köszönhetően a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola horgászszakköre is ellátogatott a FeHoVá-ra, ahonnan élményekkel és ajándékokkal megrakodva tértek haza.

Nem megyünk sehova? Dehogynem! Irány a FeHoVa!!!

Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozójára, a FeHoVá-ra nyert ingyenes belépési lehetőséget a sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola horgászszakköre az országos horgászszövetség pályázatán.

Február 15-én a szervezők izgalmas programokkal várták az ország minden részéből érkező szakkörösöket, így a sárváriakat is. Németh István a szakkör vezetője elárulta, amellett, hogy több sztárhorgásszal is találkozhattak a gyerekek a nap során, kaptak egy pontgyűjtő kártyát, a különböző állomásokon teljesített feladatokért pedig egy-egy matricát.

A feladatok sokrétűek és érdekesek voltak, akadt köztük halfelismerés az óriás akváriumnál, horgászattal kapcsolatos teszt kitöltése, célba dobás gyakorlása, és a kiállítókkal kapcsolatos kérdések megválaszolása.

Miután a gyerekek minden állomást sikeresen teljesítettek, átvehették ajándékcsomagjaikat.

​Fájó szívvel hagyták el a nepvégén a kiállítást a gyermekek, de a sok-sok élmény mindent kárpótolt. A szakkörnek ez volt a második nyertes pályázata, az elsőn a szakkör működéséhez hasznos horgászfelszereléseket, munkafüzeteket nyertek.

-----

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Köszönjük a MOHOSZ, a Hungexpo és az Energofish Kft. munkáját, akik mindent elkövettek annak érdekében, hogy a gyerekek jól érezzék magukat és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak. Külön köszönjük a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetség segítségét, akik nélkül ezek a sikeres pályázatok nem jöttek volna létre. 

Horgászüdvözlettel: 

Sárvár Gárdonyi Géza Általános Iskola szakkörösei

 



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

6.22°  Páratartalom: 68%