Széchenyi Terv Plusz

Nem megyünk sehova? De igen, irány a FeHoVa!!!

2023.03.01. Megosztom

A Sárvár Gárdonyi Géza Általános Iskola horgász-szakköre a 2022-23-as tanévben már a második sikeres MOHOSZ pályázatnak örülhetett. Az első pályázaton a szakkör működéséhez szükséges eszközöket (spiccbotok, horgok, zsinórok, úszók, ólmok, stb.) és segédkönyveket sikerült nyernie, az utóbbi pedig egy ingyenes látogatást jelentett a FeHoVá-ra. Az alábbiakban Németh István szakkörvezető beszámolóját olvashatják a rendezvényről.

Nem megyünk sehova? De igen, irány a FeHoVa!!!

Gyors szervezőmunkára volt szükség a szűkös határidők miatt de még idejében sikerült buszt bérelni és néhány kísérő szülőt felkérni. Szombaton reggel a sok álmos szempár kíváncsiságot is tükrözött, hiszen a gyerekek többsége még nem volt ezen a kiállításon.

Budapestre beérve és a Hungexpóhoz közeledve már éreztük, hogy sok-sok látogatója lesz a FeHoVá-nak, de végül sikeresen megérkeztünk az Energofish gyereksarokhoz. A szervezők mozgalmas, interaktív programokkal készültek. Mindenki kapott egy pontgyűjtő kártyát, majd a teljesített feladatokért egy-egy matricát a különböző állomásokon.

A feladatok sokrétűek és érdekesek voltak: 

  • Energofish stand - Deli Ibolya horgászvilágbajnok által tartott interaktív foglalkozás;
  • Akvárium - halfelismerő játék;  
  • MOHOSZ stand - különböző játékok, tesztek; Plakát vagy facebook post készítés.

Nehéz volt a hatalmas csarnokban a „haladás”, hiszen méterenként botlottunk újabb és újabb látnivalókba. Jól jött a szülői segítség a nagy tömeg miatt, így teljes létszámban érkeztünk a végállomásra. Minden állomást sikeresen teljesítettünk és a végén átvehettük az ajándékcsomagokat.

Köszönjük a MOHOSZ, és az Energofish Kft. munkáját, akik mindent elkövettek annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat, és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodjunk.
Külön köszönjük a Megyei Szövetség pályázatokhoz nyújtott segítségéért.
Köszönet a helyi Kinizsi Horgászegyesületnek a szakkör „hétköznapi” munkájához, bemutató horgászatához és versenyeihez nyújtott támogatásáért.

 a Sárvár Gárdonyi Géza Általános Iskola szakkörösei



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

2.89°  Páratartalom: 93%