Molnári-tó kupával folytatódott a versenysorozat

2021.06.22. Megosztom

A vasárnapi napon a Püspökmolnári kavicsbánya-tavon került megrendezésre felnőtt és ifjúsági hobbi kategóriában Vasi Vizeken – Decathlon Kupasorozat. A versenyen két kategóriában összesen 30 fő vett részt.

Molnári-tó kupával folytatódott a versenysorozat

A versenyt megelőző helyszíni regisztrációt és technikai értekezletet Gerencsér Imre a Megyei Horgász Szövetség Versenybizottságának tagja Szekeres Balázs halászati őr segítségével vezényelte le. 

A 27 fő felnőtt versenyző 3 szektorba került besorolásra, így kialakult három 9 fős szektor. A nap végén a szektor elsők közül került ki a dobogós helyezettek. Rekordfogások ezúttal ugyan nem születtek de ezáltal egy egészen kiegyenlített, izgalmas versenynek lehettek szemtanúi a kísérők, érdeklődők.
Az "A" jelű szektorban Pajtli Tibor (Spartacus HE.) horgászott a legjobb taktikával, 9240 grammot sikerült fognia, amivel szektorát megnyerte.


A "B" és „C” szektor kissé halszegényebbnek bizonyult, de így is 5 kg feletti fogásra volt szükség a dobogóhoz. A „B” szektorban Bálint Gábor (Körmendi Munkás HE) végzett az élen 5960 grammal, míg a „C” szektorban 5340 grammal Pajtli László (Spartacus HE) végzett az élen.


Ifik közül Linter Hunor (Répcelaki HE.) 7020 grammal volt vasárnap a legügyesebb fiatal pecás, második helyen Bors Ivett (Spartacus HE.) végzett 1020 grammal, a harmadik pedig Sánta Dávid (Körmendi Munkás HE.) lett 580 grammal.


Az eredményhirdetésen Puskás Norbert ügyvezető elnök köszönetét fejezte ki sportszerű részvételért minden indulónak és a szervezőknek megköszönte a munkáját. A helyezettek kupákat, érmeket, okleveleket vehettek át Gerencsér Imrétől főszervezőtől, valamint Decathlon utalványokkal gazdagodtak a dobogós helyezettek.

Szívből gratulálunk minden helyezettnek!
 

Kapcsolódó képgaléria
Letölthető dokumentumok


Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

21.24°  Páratartalom: 43%