Széchenyi Terv Plusz

Misák Norbert nyerte a Vas Megyei Ifjúsági Horgász Viadalt

2020.06.13. Megosztom

Szombaton került megrendezésre a VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVIADAL, melynek reggeli regisztrációján a honlapon előzetesen jelentkezett tíz fiatal pecás regisztrált. A megmérettetésnek a Répcelaki sporthorgász tó adott otthont. A fiatalokat Kádi Attila főszervező köszöntötte a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége képviseletében. A ragyogó napsütésben a megnyitót követően a technikai értekezlet, majd a sorsolás következett.

A sorsolásban Kovács Ákos az Szövetség Ifjúsági Szakbizottságának elnöke segédkezett, a horgászhelyeket csokira írt számok kihúzásával végezték.

Először elméleti tesztlapok megoldásával és barkácsolási feladatként az a Répcelaki-tóra  készítettek egy spiccbotos szereléket. A horgászvereny 9 óra 45 perckor vette kezdetét, mely 3 órás volt.

A fülledt melegben a halak nem éppen voltak kapó kedvüknél, de így is sikerült pontyot, amurt, keszegféléket és kárászt fogni.

Nem kis meglepetésre az egyik fiatal horgára rárabolt egy csuka, amit sikerült is szákba terelni. A mérlegelés és összepakolás után következett a célba dobás 10, illetve 15 méterről.

A több részből álló összetett viadalon így alakult ki a végeredmény a nap végére.

Egyedüli hölgy versenyzőnket, Szélesi Sárát külön díjjal jutalmaztuk aki remek halfogással a 4.-helyen végzett. A szombati nap eredményei a következő szerint alakultak:
l. hely: Misák Norbert -  Büki HE.
ll. hely: Bucsek Bence  - Rábapaty és Vidéke HE.
lll. hely: Bicsák Barnabás - Elektromosok SHE.
A legjobb ifi pecások a MOHOSZ-tól kapott nagy értékű botokat, valamint a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége által biztosított serlegeket és érmeket vehették  át. A dobogós helyezettek teljes ellátással képviselhetik a Vas megyei ifjú horgászokat az Magyar Országos Horgász Szövetség által nyáron mesgzervezésre kerülő Országos Horgásztábor -és Viadalon, melyhez ezúton is sok sikert kívánunk.

 

Kiemelten köszönjük Kádi Attilának a segítséget és köszönjük a Répcelaki HE-nek, valamint a verseny lebonyolításában résztvevő segítők munkáját. A rendezvény a MOHOSZ Horgász Utánpótlás-nevelési és Oktatási Program pályázati támogatásával valósult meg! 

 

 

 

Kapcsolódó képgaléria


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

8.9°  Páratartalom: 81%