Széchenyi Terv Plusz

Megyei tisztújító küldöttgyűlés volt  a horgászoknál

2013.05.16. Megosztom

Seregi Miklóst választották a Szövetség elnökének

Elmúlt szombaton tartotta a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége éves küldöttgyűlését, mely az idén egyben tisztújító ülés is volt. A tagegyesületek 27  küldöttének regisztrációját követően az ülés a kitüntetések átadásával vette kezdetét.  A Szövetség legmagasabb elismerését a " Vas megye Horgászsportjáért” kitüntetést kapta meg Lukács Zoltánné gazdasági vezető, aki  11 éve tartó alapos és precíz munkájával többször hozzájárult a megyei horgászközösség gyarapodásához. A kitüntetést a Vas Megyei Horgász Szövetség elnöke Csiszár István adta át.

 

További képek megtekinthetőek itt >>>

A Szövetség Intéző Bizottságának felhatalmazása alapján Puskás Norbert ügyvezető elnök ismertette Csiszár István leköszönő elnök érdemeit és munkájának elismerésül "Örökös tiszteletbeli elnöki” címet adományozott az elmúlt 15 év eredményes elnöki munkájáért. Csiszár István a Celldömölki Lokomotív Horgász Egyesületben az 1980-as évektől kezdve több aktív feladat ellátással járó önkéntes tisztséget töltött be és tölt be napjainkban is. A Szövetség hivatalos képviselőjeként három cikluson keresztül segítette társadalmi munkában a Vas megyei horgászközösség gyarapodását, fejlődését. Az ülésen részt vett Mesterházy József a Vas Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóság halászati felügyelője, valamint Szalay Zoltán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa. A kitüntetések átadását követően a küldöttek elfogadták a tavalyi évről készült részletes - írásban előre megküldött - pénzügyi és szakmai beszámolókat, valamint az idei munkatervet és költségvetést. Az utolsó napirendi pont keretében került sor a tisztújításra. A tavalyi Küldöttgyűlésen felállított Jelölő Bizottság elvégezte feladatát és ennek eredményeként ismertette az egyes tisztségekre vonatkozó javaslatát.  Az előző vezetőség lemondását követően Puskás Norbert ügyvezető elnök lett az ülés levezetője. A titkos szavazás technikai menetének ismertetését követően minden küldött átvette a szavazó lapot.

   

A szavazatok összeszámlálását követően  Dr. Nagy Ildikó a Szavazatszámláló Bizottság elnöke ismertette a szavazás végeredményét. A küldöttek a következő öt évre Seregi Miklóst a Körmendi Határőr Horgász Egyesület vezetőjét választották a Szövetség elnökének. A szervezet alelnöke továbbra is a Vasvári Petőfi Horgász Egyesület elnöke Laki László maradt, a Felügyelő Bizottság elnöki teendőit a következő ciklusban ismét az Elektromosok SHE. tagja Kovács Attila láthatja el. A küldöttek még döntöttek a Felügyelő Bizottsági tagokról, valamint a tagegyesületek által delegált 25 fő Intéző Bizottsági tagról. Az eredmények elhangzását követően az új elnök megköszönte bizalmat és gratulált a megválasztott tisztségviselőknek. A Szövetség Iroda vezetője Puskás Norbert ügyvezető elnök zárásként kérte a régi és a most megválasztott tisztségviselőket, hogy egymás munkáját segítve közösen dolgozzanak együtt tovább a Vas megyei horgászati lehetőségek megtartása és fejlesztése érdekében.

     

Megválasztott vezető tisztségviselők névsora letölthető itt >>>



Horgászapró

Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

11.52°  Páratartalom: 89%