Széchenyi Terv Plusz

Megyei Csapatbajnokságon indulók részére technikai információk

2020.09.08. Megosztom

Tekintettel a COVID-19 második hulláma okozta bizonytalan helyzetre, valamint a Kormány a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló, szeptember hónapra vonatkozó 408/2020. (VIII.30.) rendeletére, továbbá az EMMI szeptember 1-jei keltezésű, a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól és a felmentési lehetőségekről szóló tájékoztatására a MOHOSZ, mint országos sportági szakszövetség legújabb közleményében több, fontos intézkedést rendelt el az országos és regionális versenyekkel kapcsolatban.

Megyei Csapatbajnokságon indulók részére technikai információk

Az OHSZK a Horgászsport Szakszövetségi Iroda és az OVHB részére, illetve a szervezők részére minden önálló sportrendezvényre előírja az adott rendezvényre vonatkozó, a COVID-19 vírus fertőzés továbbterjedését megakadályozó óvintézkedéseket tartalmazó, valamennyi résztvevő számára kötelező érvényű szabályzat kiadását és a végrehajtás helyszíni ellenőrzését, az alábbi kötelező szabályozási elemek alkalmazása mellett:
a) előzetesen kitöltendő és leadandó résztvevői (OHSZK által elkészített) nyilatkozat arról, hogy az adott személy részvétele saját felelősségre történik és nem jelent egészségügyi kockázatot (linkre kattintva letölthető),
b) biztosítandó a többszörös fizikai érintést elkerülő sorsolási technika alkalmazása,
c) legalább 5 méteres védőtávolság biztosítása a versenyzők, illetve 10 méteres védőtávolság biztosítása a párosok, csapatok között,
d) az eredményhirdetéseknél az aktuális járványügyi szabályozási helyzetnek megfelelő, lehető legkisebb szociális érintkezés biztosítása.

Kérjük, hogy minden versenyre nevezett sporthorgász/segítő a csatolt EÜ-i nyilatkozatot kinyomtatva, kitöltve aláírva hozza magával a reggeli verseny regisztrációra!

A hétvégén megrendezésre kerülő megyei csapatbajnokságra az alábbi 7 csapatnak a regisztrációja érkezett be a nevezési határidőig:

·         Spartacus Horgász Egyesület

·         Körmendi Munkás Horgász Egyesület

·         Elektromosok Sporthorgász Egyesület I.

·         Vas Megyei Savaria Sporthorgász Egyesület

·         Elektromosok Sporthorgász Egyesület II.

·         Büki Horgász Egyesület

·         Csepreg Répcementi Horgász Egyesület

Jelen cikk végén az EÜ. nyilatkozat mellett, letölthető a hétvégi versenyre és az azt esetlegesen megelőző tréningre szükséges behajtási engedély is, melyet kérünk kinyomtatva hozzák magukkal.

Letölthető dokumentumok


Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

17.79°  Páratartalom: 62%