Széchenyi Terv Plusz

Megkezdődtek a vízparti berendezések karbantartásai

2021.09.09. Megosztom

A rendszeres és folyamatos halőrzés, haltelepítés és egyéb halgazdálkodási tevékenységek mellett halőreink önkéntes segítőikkel megkezdték a kezelésünkben lévő horgászvizek partján létesített berendezések karbantartását.

Megkezdődtek a vízparti berendezések karbantartásai

A TOP-1.2.1-15-VS1-2016-00001. számú pályázaton elnyert támogatással 2017-2018.évben kialakított kültéri elemek karbantartása mára időszerűvé vált, így halőreink előzetes terv alapján augusztus közepétől folyamatosan végzik a padok, asztalok, nyitott és fedett beülők, hulladéktárolók, információs táblák és tábori illemhelyek karbantartását.
Ennek során az elemek állapotfelmérést követően átvizsgálásra kerülnek, kötéseik pótlása, utánhúzása, kiegészítése történik, majd csiszolás és portalanítást követően jó minőségű lazúrral a festésükre kerül sor.

„Bemelegítésnek” halőreink és önkéntes segítőik a Vaskeresztesi Horgászturisztikai Központ és a Vaskeresztesi Pinka-holtág melletti, illetve a Merseváti tó, a Pinkamindszenti tó és a Gencsapáti horgásztó, valamint a Püspökmolnári tó melletti berendezéseket újították fel.A következő hetekben a megkezdődik a Magyarszecsődi tó, a Csepregi tó és a Gersekaráti Sáríz-tó körül található kültéri elemek felújítása, festése, melyek méretüknél fogva nagyobb létszámot igényelnek.

Kérjük a T. Látogatókat és Horgásztársakat, hogy egyrészt viseljék türelemmel a felújítással járó munkákat, amiket kollégáink igyekeznek hétköznap végrehajtani, illetve vigyázzanak a felújított berendezésekre, hogy minél tovább szolgálhassák a vízpartokon piheni vágyók igényeit! E mellett ismét felhívjuk a figyelmet arra, hogy a vízpartokon létesített tűzrakó-helyek és szalonnasütők nem hulladéktárolási céllal kerültek kihelyezésre!
 



Kiemelt szállásajánlatok

Közösség
Elérhetőség

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége
Cím: 9795 Vaskeresztes 165/4 hrsz.
Tel: +36 94 506 835
Fax: +36 94 506 836
Mobil: +36 70 33 99 703
Email: info@vasivizeken.hu
Web: www.vasivizeken.hu

Időjárás

Szombathely

31.22°  Páratartalom: 42%